X

Action Bank

BETYG

GRAFIK - 79%
SPELUPPLEVELSE - 84%
BONUSAR - 85%
VÄRDE - 82%
82%

Action Bank är en annorlunda spelautomat av flera skäl, från sitt udda system med förlustsymboler till den spännande storbanksbonusen. Som namnet föreslår handlar allt om valvet i en bank, som är fyllt av värdesaker. Du kan snurra på hjulen i denna slot helt gratis här på Spelautomater.se, eller så kan du surfa vidare till InstaCasino och få en bonus innan du börjar spela!

Action Bank spelautomat

Om det visuella elementet i slots är viktigt för dig så kanske Action Bank inte är världens bästa spelautomat för dig. Det är möjligtvis en av de fulaste spelautomaterna som finns, med grafiska element som inte riktigt passar ihop av någon anledning, samt starkt kontrasterande färger. Lyckligtvis har grafiken ingen inverkan på vinsterna!

På vissa sätt är det en väldigt simpel spelautomat. Det finns endast ett par olika betalande symboler i Action Bank, som är ett kryss, BAR-symbolen och sjuan. De betalar mellan 5x och 500x insatsen, men det finns även ett gäng specialsymboler. Den första är naturligtvis en wildsymbol, som kan ersätta alla andra symboler i vinnande kombinationer, precis som i andra slots.

Den andra är dock en mer sällsynt symbol, då den inte betalar ut några vinster alls. Det är en nitlott, en förlustsymbol, som är formad som en cirkel. Dessa förlustsymboler har dock alltid en chans att förvandlas till bankvalvssymboler och om du får fem av dem på samma snurr så aktiveras en av de två bonusarna.

Den första bonusen ger dig 5, 10, 15, 20, 25 eller 30 freespins med dubbelsymboler på det första hjulet, som dubblar alla vinster de är del av. Du kan vinna fler freespins i bonusläget om du får fler bankvalvssymboler. Den andra bonusen är storbanksbonusen, där du får öppna bankvalv för att hitta diamanter, rubiner och safirer.

Bonusspelet tar slut när du fått tre stycken av samma ädelsten, vilket motsvarar en multiplikator. Du kan vinna upp till 500x totalinsatsen i det här läget, vilket är en trevlig summa! Action Bank är inte för alla, men det är en tillräckligt unik slot för att vara värd ett försök för den som är nyfiken!