X

Bingo Billions

BETYG

GRAFIK - 90%
SPELUPPLEVELSE - 90%
BONUSAR - 90%
VÄRDE - 90%
90%

Bingo Billions är en slot från NYX Gaming med fokus på allas vårt favoritlotterispel, bingo! Det som gör spelet så bra är just att man får ropa ut dess namn när man vinner – något som andra spelautomater förnekar dig. Om du vill testa att spela med låtsaspengar så har vi serverat spelautomaten för dig här ovanför, men om du vill ha en riktig anledning till att ropa bingo så kan du gå till InstaCasino, hämta bonusen och satsa på riktigt!

Bingo Billions spelautomat

Det finns spelautomater med bra musik och trevliga ljudeffekter, men Bingo Billions faller inte nödvändigtvis in i den kategorin. Musiken spelas upp i snuttar varje gång du snurrar på hjulen, men det kommer helt olika melodier och volymnivåer, vilket kan vara rätt irriterande. När du skapar en vinnande kombination hör du programledaren skrika ”Bingo! Bingo! Bingooo!”, vilket blir gammalt ganska snabbt.

Hur som helst är det bara att stänga av ljudet om du tröttnar på det och fokusera på det visuella istället. Bakgrunden ser ut ungefär som scenen i en gameshow, medan de låga symbolerna föreställer bingokulor med olika turnummer på. De högre symbolerna föreställer guldtackor, bingobrickor och sedelbuntar.

Du kan välja hur mycket du vill satsa per linje genom att använda kontrollerna under spelautomaten. Bingo Billions låter dig satsa mellan €0,01 och €250 per spin, beroende på hur många insatslinjer som är aktiverade och hur mycket du satsar per linje. Totalt finns det 25 linjer. Det är alltid rekommenderat att spela på alla insatslinjer, eftersom det ger flest vinstchanser, men du kan ställa in värdet till en nivå som passar dig.

Logotypen för denna slot är även spelets scatter, så när du får tre eller fler Bingo Billions-loggor vet du att det är dags för freespins. Du får fler gratissnurr ju fler scatters som kommer samtidigt. Tre loggor ger dig 10 freespins, medan fyra stycken ger dig 15 och fem stycken ger dig hela 20 freespins. Funktionen kan återaktiveras för att få ännu fler gratissnurr.

Den teoretiska återbetalningen till spelaren är 95,044%, vilket är ganska bra. Om du får en liten vinst kan du välja att spela kvitt eller dubbelt, så många gånger du vill, så att till och med en väldigt liten vinst kan bli väldigt stor. Genom att spela spelautomaten Bingo Billions lär du inte bli bingomiljardär, men du kan definitivt tjäna en slant!