Hem / Blood Suckers

Blood Suckers

flag Spela nu!

BETYG

GRAFIK - 90%
SPELUPPLEVELSE - 90%
BONUSAR - 90%
VÄRDE - 89%
89%

SPELA HÄR

2000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
3000 kr Bonus
20 Superspins
SPELA NU

Spelautomaten Blood Suckers från Net Entertainment är en maskin med vampyrtema (som ligger i tiden). Du kan spela gratisversionen nedan hur mycket du vill och om du vill spela för riktiga pengar hittar du ett bra casinoerbjudanden på denna sida.

Blood Suckers Spelautomat

Är du förtjust i lite blod kanske automaten Blood Suckers är någonting för dig. Här hittar du allt från bloddrickande vampyrer, zombies och spöken till vitlök, biblar och gravstenar. Denna spelautomat är med andra ord en liten skräckmaskin och både ljud och bild är skräckfilmsliknande.

Automaten erbjuder självklart även på några spännande funktioner som kan vara lukrativa. I bonusspelet ska du in i en gravkammare och leta efter vampyrer. För varje vampyr du hittar och spetsar med träpålen ökar den totala vinsten. Blood Suckers erbjuder också både wildsymboler och scatters precis som många andra videoautomater.

Med tre eller flera scattersymboler fritt placerade på vinsthjulen vinner du 10 gratisspinn med ökade vinster. Spelar du på alla 25 vinstlinjer gör du detta även under gratisrundorna. Ett litet tips när man ska välja totalinsats är att det överlag är bättre att välja att spela på alla vinstlinjerna med lägre myntvärde än det är att spela färre vinstlinjer med högre myntvärde. Såhär långt gäller detta alla spelautomater online.

DELA

FÅ 100 KRONOR GRATIS!

Få 100 kr gratis!
100 RealSpins utan omsättning &
100 kr gratis!

100 RealSpins utan omsättning &

100 kr gratis!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev i dag och få:

- 100 RealSpins utan omsättningskrav, behåll allt du vinner!

- 100 kr gratis!

- Exklusiva bonuserbjudanden!

Grattis, du är nu registrerad!