Hem / Fire Joker

Fire Joker

flag Spela nu!

BETYG

GRAFIK - 98%
SPELUPPLEVELSE - 97%
BONUSAR - 98%
VÄRDE - 96%
97%

SPELA HÄR

2000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
3000 kr Bonus
20 Superspins
SPELA NU

Jokerautomater är några av de populäraste och mest spelade spelautomaterna och hos våra grannar i Norge står de extra högt i kurs. Några av favoriterna där är exempelvis titlar som Jackpot 6000, Mega Joker och Super Nudge 6000 som alla är kopior av automater som tidigare fanns i fysisk form ute på bensinstationer och i kiosker runtom i landet.

Fire Joker är inte baserad på någon fysisk kopia, men innehåller trots det alla element en jokerautomat ska ha, nämligen frukter, 7:or, jokrar och chansen att kamma hem storvinster. Automaten som är tillverkad av Play’n GO spelar du gratis nedanför så länge du vill och om du vill pröva lyckan på denna eldiga bekantskap för riktiga pengar, är det bara att du beger dig till InstaCasino där du får ett hett erbjudande!

Fire Joker spelautomat

Play’n GO är en speltillverkare som den senaste tiden verkligen tagit upp jakten på mer etablerade utvecklare som Microgaming och Net Entertainment. Speciellt har man siktat på att ta marknadsandelar i Skandinavien med hjälp av sina Jack Vegas-kopior, men nu också med hjälp av Fire Joker som onekligen är en flirt med norrmännen och deras fäbless för jokerautomater.

Fire Joker är en eldfängd historia och innan du vet ordet av kan automaten explodera i ett vinstinferno som gör att det klirrar till rejält i kassan. Det är lätt att låta sig luras av automatens simpla yttre, automaten har bara tre hjul och tre rader, men om man gör det så begår man ett allvarligt misstag. Fire Joker har nämligen flertalet funktioner som alla kan bli väldigt lukrativa.

En sådan funktion är respins som gör att man får en extra chans att vinna på spelrundor där man varit nära att vinna utan att komma riktigt ända fram. För att detta ska inträffa ska två av de tre hjulen täckas upp av identiska symboler. Lyckas du med den bedriften kommer det återstående hjulet att snurra på nytt och du har då chans att kvittera ut vinster, även om du inte vann vid första försöket.

Inte nog med det. Om hjulet som snurrar på nytt visar tre identiska symboler som gör att du vinner, kommer du få en chans att få vinsten mångdubblad på lyckohjulet som dyker upp. Lyckohjulet ger vinstgaranti och som mest kan du få vinsterna tiodubblade. Det säger sig därför självt att detta är en funktion som kan bli väldigt lönsam.

Fire Joker är inte bara en spelautomat som kommer tilltala anhängare av jokerslots, utan även spelare som gillar traditionella spelautomater med en modern touch. Automatens respins och lyckohjul är båda funktioner som bidrar till spänning under varje enskild runda och som en blixt från klar himmel så kan storvinsten vara ett faktum. Spela Fire Joker gratis så länge du vill här på sidan och se om du blir lika fascinerad av automaten som norrmännen!

Spelvideo

DELA

FÅ 100 KRONOR GRATIS!

Få 100 kr gratis!
100 RealSpins utan omsättning &
100 kr gratis!

100 RealSpins utan omsättning &

100 kr gratis!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev i dag och få:

- 100 RealSpins utan omsättningskrav, behåll allt du vinner!

- 100 kr gratis!

- Exklusiva bonuserbjudanden!

Grattis, du är nu registrerad!