Hem / Uncategorized / Kryssa med Betsson

Kryssa med Betsson

Med tanke på rubriken är det lätt att tro att denna nyheten ska handla om sport och odds. Men tji fick du som hade hoppats på en 1×2-nyhet. Kryssa handlar i det här fallet om en karibisk kryssning ombord på ett av Västindiens lyxigaste skepp. Hela november är en enda stor utlottning hos Betsson. Trots att två veckor redan gått finns många chanser kvar.

betsson kryssning

Hela åtta kryssningspaket lottas ut bland tävlingsdeltagarna. Och nu snackar vi inte en Ålandskryssning med grabbgänget. Nej, denna kryssningen äger rum på Celebrity Reflexion. Ett av Karibiens lyxigaste kryssningsfartyg. Med en besättningsperson på varannan gäst kan du räkna med ypperlig service ombord på detta 320 meter långa skepp. Det är ännu oklart vilken typ av hytt som lottas ut, men vi vågar lova att du inte kommer bli besviken.

Kryssningen går förbi västindiska pärlor som Puerto Rico och St Thomas och du tillbringar hela 7 dagar ombord, varav tre är till sjöss. Du behöver inte oroa dig för leda ombord, eftersom soldäck är öppet, spa-salongen redo och maten serveras ofta och ymnigt.

I skrivande stund finns 5 kryssningspaket kvar till utlottning. Paketen gäller för två personer och innehåller flygbiljetter från Stockholm till Miami och biljetter till kryssningen. Dessutom ingår chansen att vinna 1 miljon i en specialturnering!

Hur går det då till? För varje hundralapp du sätter in och spelar för under november månad tilldelas du en lott. 400 insatta och omsatta kronor innebär alltså 4 lotter. Varje dag dras en vinnare, och om du har “otur” vinner du bara 10 000 kronor, men med lite tur kan du alltså vinna detta utsökta kryssningspaket. Så besök Betsson på momangen. Registrera dig i tävlingen och sätt igång och spela. Varje satsad hundralapp ökar alltså dina chanser i utlottningen. Inte medlem än? Inga problem. I vår recension av Betsson kan du läsa allt om välkomstbonusen och hur den blir din.

DELA

FÅ 100 KRONOR GRATIS!

Få 100 kr gratis!
100 RealSpins utan omsättning &
100 kr gratis!

100 RealSpins utan omsättning &

100 kr gratis!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev i dag och få:

- 100 RealSpins utan omsättningskrav, behåll allt du vinner!

- 100 kr gratis!

- Exklusiva bonuserbjudanden!

Grattis, du är nu registrerad!