Front / 300 Shields

300 Shields

flag Spela nu!
300 Shields

BETYG

90%
GRAFIK - 92%
SPELUPPLEVELSE - 89%
BONUSAR - 93%
VÄRDE - 88%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Slaget vid Thermopyle har inspirerat böcker, filmer och spelautomater som 300 Shields. Vi talar naturligtvis om striden där 300 spartanska krigare försvarade Grekland mot Persiens invasion i Thermopylepasset. I denna slot får du följa med kung Leonidas till frontlinjen och få en chans att vinna det persiska guldet. Prova kostnadsfritt hos Spelautomater.se!

 

300 Shields spelautomat

När du startar upp 300 Shields slot så står du plötsligt inför ett vetefält i antika Grekland. I bakgrunden kan vi se byggnader med ikoniska pelare, grönskande berg och träd. I förgrunden ser vi spelplanen med sina 25 insatslinjer. Du kan välja om du vill spela med färre, men det är inte rekommenderat, eftersom vinstchanserna också sjunker med dem.

Däremot kan du anpassa insatsen så att den passar dig. Välj att spela för så lite som €0,01, eller så mycket som €0,50 per linje, för en total insats från €0,25 till €12,50 per spin. Kortsymbolerna från 9-A tycks ha använts som måltavlor för en bågskytt, som dessutom är den högsta av de vanliga symbolerna. De övriga föreställer grekiska skepp, svärd och pilar.

Den spartanska soldaten är wildsymbolen i 300 Shields, medan skölden är spelautomatens scatter. När du snurrar fram tre eller fler sköldar startar Battle Feature Freespins, där du får 5 freespins till att börja med. Högst upp ser du din nuvarande nivå, din nuvarande multiplikator, samt hur många sköldar du har samlat in under dina freespins.

Ju fler sköldar som snurras fram, desto fler freespins och desto högre multiplikator får du. Två sköldar räcker för att få 5 till freespins, med alla wild-vinster dubblade, men för toppnivån krävs det 12 sköldar – vilket motsvarar totalt 20 gratissnurr, där fem av dem ger alla wild-vinster en 300x multiplikator.

Om du gillar filmen så lär du gilla 300 Shields som spelautomat också, eftersom många element gör inslag i båda två. Även om du inte tycker om filmen så kan du säkert uppskatta en slot med schysst grafik och en grym bonusstege för freespins!

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!