Front / Alien Cash Attack

Alien Cash Attack

flag Spela nu!

BETYG

90%
GRAFIK - 90%
SPELUPPLEVELSE - 90%
BONUSAR - 90%
VÄRDE - 90%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Det här spelet är inte tillgängligt.
Vi ska ut på rymdäventyr i Alien Cash Attack, en spännande och originell spelautomat som är tillverkad av Microgaming.

 

Alien Cash Attack Spelautomat

När man öppnar spelautomaten Alien Cash Attack ser man att den har en del likheter med spelautomaten Abra-Kebab-Ra! från samma tillverkare, Microgaming. Det är således en spelautomat som inte ser mycket ut för världen men som har en hel del oanade funktioner som gör denna slotmaskin till en potentiell vinstmaskin.

Alien Cash Attack har i originalläget bara en aktiv vinstlinje. Här gäller det som vanligt att rada upp tre likadana symboler. För att göra detta har man ett par verktyg till hands i sin verktygslåda. Dessa verktyg heter Hold, Nudge, Shifta! och Let ‘em Spin.

Hold är ganska självförklarande och innebär att man låser fast vinstsymboler i ett specifikt läge medan man snurrar återstående hjul. Har du två av tre inne kan det därför vara värt att låsa två symboler och spinna det återstående hjulet på nytt. Således har du fått en extrachans där två av symbolerna redan är i rätt position.

Nudge innebär att man knuffar hjulen i rätt position. Du kan få så mycket som fyra nudges vilket innebär att du kan knuffa de tre hjulen totalt fyra gånger för att uppnå en vinstkombination. Detta är perfekt om du ser att en symbol du vill ha på vinstlinjen ligger näst i kö. Får man fyra nudges kan man knuffa ett hjul fyra gånger, två hjul två gånger och så vidare.

Shifta! är en funktion som aktiveras automatiskt och garanterar vinst. Shifta! kan komma när man minst anar det. Du vet att Shifta! har aktiverats när du ser ordet skrivet i informationsrutan. Sedan kommer du se att hjulen radar upp sig i en vinnande kombination automatiskt.

Slutligen är funktionen Let ‘em Spin värd att nämna. Detta är en funktion som liknar Shifta! men som dyker upp slumpmässigt när du har två symboler rätt på hjulen men alla nudges är förbrukade. Texten Let ‘em Spin blir då synlig i rutan. Du klickar på spinnknappen en gång utan kostnad och du är i denna omgången garanterad vinst.

Vad som är speciellt med Alien Cash Attack är att du istället för att få utbetalt pengar omedelbart vid en vinnande kombination blir tagen till en integrerad slotmaskin. Den här slotmaskinen är minst sagt givmild och kan ge enorma vinster. Det man vinner i det ordinarie läget är således antal spinn på den integrerade slotmaskinen, kallade winspins. Dessa förbrukas sedan på den inbyggda spelautomaten som kan börja spotta ut vinster.

Då Alien Cash Attack är en spelautomat som inte liknar någon annan är det rekommenderat att du testar gratisversionen här på sidan tills du känner att du är bekväm med alla funktioner. Det kan ta ett litet tag men när du behärskar alla funktioner kommer du märka att Alien Cash Attack har enorm potential.

DELA