Front / Alla Spelautomater / Netent / Arabian Nights

Arabian Nights

flag Spela nu!

BETYG

85%
GRAFIK - 70%
SPELUPPLEVELSE - 85%
BONUSAR - 85%
VÄRDE - 100%
SPELINFORMATION
NamnArabian Nights
UtvecklareNetEnt
SpeltypProgressive slot
Vinstlinjer:10
Progressivt Ja
Hjul:5

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Pröva några gratisrundor på spelautomaten Arabian Nights, en av maskinerna som kan göra dig riktigt glad om du springer iväg med toppvinsten. Ovan hittar du en gratis demoversion som är en exakt kopia av originalet du kan spela på för riktiga pengar.

 

Arabian Nights Spelautomat

Arabian Nights från NetEnt framstår kanske inte som den coolaste spelautomaten vid första ögonkastet, i motsats till många andra spelautomater har den bara 10 vinstlinjer och maxinsatsen ligger på €5 per spinn. Det denna automaten däremot kan erbjuda är en mycket hög toppvinst.

Du har säkert redan sett beloppet som står överst i högra hörnet av automaten och denna summan är faktiskt spelautomatens toppvinst på InstaCasino just nu. För att vinna toppvinsten så behöver du självfallet spela för riktiga pengar och förutom detta även med maxinsats som du redan vet är €5 per spinn.

Du vinner den progressiva jackpotten genom att få fem araber efter varandra på samma vinstlinje. Det finns dock ingen anledning att tro att man måste vinna jackpotten för att få ut någonting av maskinen Arabian Nights. Förutom denna får du både scatters som ger dig gratisspinn och wildsymboler som hjälper dig att skapa vinstrader.

DELA