Front / Avalon II: Quest for the Grail

Avalon II: Quest for the Grail

flag Spela nu!
Avalon 2 Quest for the Grail

BETYG

90%
GRAFIK - 90%
SPELUPPLEVELSE - 90%
BONUSAR - 90%
VÄRDE - 90%

SPELA HÄR

500 kr Bonus
91% Betyg
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Besök riddare, kungar, drottning och magiska väsen i den interaktiva spelautomaten Avalon II: Quest For The Grail. Du kommer ge dig ut på ett storslaget äventyr i denna slot, i jakten på den försvunna graalen. Farorna lurar runt varje hörn i denna magiska värld, där du som graalens rättmätiga ägare måste göra allt för att återfå den till din ägo – och rädda Avalon. Testa gratis här!

 

Avalon II: Quest for the Grail spelautomat

Du kommer att ge dig in i en värld med ett medeltida tema när du startar spelautomaten Avalon II: Quest for the Grail. Inom kort kommer du få känslan av att du är i en värld som liknar Sagan om Ringens fantastiska saga. Detta är en berättelse som handlar om att rädda staden Avalon. För att lyckas med detta måste du finna graalen, som är den avgörande pjäsen i striden mellan gott och ont.

Du kommer att se klassiska kortlekssymboler som J,Q,K och A, men även symboler i form av animerade bilder på vackra prinsessor, kungar och trollkarlar. Ibland kommer du dessutom att se en interaktiv Merlin träda fram på skärmen.

Avalon II: Quest For The Grail är en spännande slot där man finner massor av bonusspel. Däribland Merlin, som kan träda fram när som helst under spelet och dela ut slumpmässiga vinster eller agera som en multiplikator. På en icke vinnande spin kan Merlin tilldela allt från 4x till 20x din totala insats. På en vinnande spinn kan Merlin tilldela dig mellan 2x och 4x på din vinst.

När Lady of the lake hamnar på tredje hjulet kommer hon sträcka ut sig över hela det hjulet där hon fungerar som en stor wild. Inte nog med detta, du kan dessutom utlösa Grail Bonus-funktionen när du får 3 eller fler Grail-symboler någonstans på hjulen. Där du ger dig ut på en resa att hämta hem Gralen.

Du möts av en kortlek, där du får dra kort tills du drar två likadana. Ju fler kort du hinner dra, desto större vinst. Här kan du vinna enorma summor, nästan som en jackpott. Detta är ett äventyr som du inte vill gå miste om, så starta Avalon II Quest For The Grail slot nu, hämta hem graalen och rädda Avalon från en säker undergång!

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!