Front / Bars and Stripes

Bars and Stripes

flag Spela nu!

BETYG

86%
GRAFIK - 84%
SPELUPPLEVELSE - 87%
BONUSAR - 86%
VÄRDE - 87%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Det är dags att bege sig till det enorma landet i väster där det mesta är större, nämligen USA. Förhoppningsvis kommer också vinsterna i spelautomaten Bars and Stripes visa sig vara av det större slaget. Här på sidan testar du en gratis demoversion av spelet från Microgaming så länge du har lust. När du vill spela Bars and Stripes för riktiga pengar rekommenderar vi att du öppnar ett konto hos någon av våra partners och tar del av en fin bonus.

Bars and Stripes Spelautomat

Här är en slotmaskin som Onkel Sam hade varit stolt över. Bars and Stripes är en spelautomat för alla Amerikaälskare ute i stugorna och den kommer med största sannolikhet inte göra någon besviken. Med ett par olika spännande symboler samt specialfunktioner är chanserna till vinst goda. Bars and Stripes lockar även med en toppvinst på 50000 mynt!

Rent tekniskt är Bars and Stripes en spelautomat med fem hjul, tre rader samt 25 olika vinstlinjer. Det är således en spelautomat med något fler spelbara linjer än normalt när mjukvaruleverantören heter Microgaming. Då spelautomaten har 25 vinstlinjer finns det många olika kombinationer som ger vinst, någonting vi hoppas att du som spelare uppskattar.

Symbolerna i Bars and Stripes gör knappast någon överraskad. Här ser du hamburgare, hot dogs, amerikanska fotbollar, örnar och mycket, mycket annat. Ska det vara en amerikaniserad spelautomat så ska det vara rejält vilket vi får bevisat för oss så fort vi börjar spinna hjulen.

Det finns flera olika inställningar man kan använda sig av för att spela med en peng som passar plånboken. Du kan exempelvis använda dig av åtta olika myntvärden samt tio olika insatsnivåer. Detta i kombination med möjligheten att välja hur många rader man vill spela på samtidigt gör att det är lätt att skräddarsy en lämplig insats. Normalt sett är det alltid rekommenderat att spela på alla vinstlinjer samtidigt.

Det finns ett par specialfunktioner i Bars and Stripes som är värda att hålla ett extra öga på. Vi ser bland annat en wildsymbol i form av Bars&Stripes-logotypen. Den här symbolen fungerar som en ersättande joker men kan även ge vinster på egen hand. Radar man upp fem sådana symboler på rad har man vunnit 5000 krediter, någonting som med insatsnivå tio ger 50000 krediter.

Bars and Stripes har även en bonussymbol i form av en Uncle Sam-hat. Tre stycken sådana, oberoende av placering på hjulen, aktiverar en ’peka och klicka’-funktion där du väljer den hatt du tror innehåller störst vinst. Här kan vinsterna bli enorma, vad sägs exempelvis om en vinst på 47500 krediter?

Slutligen har Bars and Stripes även en scattersymbol som ger vinst oavsett var på hjulen den dyker upp. Den kännetecknas av en amerikansk fotboll och minst tre sådana ger dig en vinst som baseras på din totala insats under den aktuella spelrundan.

Om man ska komma med en sammanfattning är Bars and Stripes en gedigen spelautomat med fin och färgglad grafik, behagligt ljud samt en härlig spelupplevelse. Dess tillgång av extrafunktioner höjer naturligtvis betygen och även om den här spelautomaten troligen tilltalar USA-älskare mest kommer nog även många andra tycka om den också.

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!