Front / Batman

Batman

flag Spela nu!
Batman

BETYG

85%
GRAFIK - 88%
SPELUPPLEVELSE - 83%
BONUSAR - 85%
VÄRDE - 86%

SPELA HÄR

3000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
20000 kr Bonus
20 insättningsfria spins
SPELA NU

Har du någonsin velat ta rollen som nattens riddare så är det bara att spela Batman – en spelautomat från NYX Gaming där läderlappen i egen hög person har huvudrollen. Kommissarie Gordon är där för att hjälpa dig, men se upp för jokern och hans tricks. Du kan prova på denna slot här på Spelautomater.se utan kostnad, eller så kan du flyga över till InstaCasino och bli Batman med riktiga pengar i potten.

Batman spelautomat

Det sägs att man ska vara sig själv, men bara om man inte kan vara Batman. I den här spelautomaten kan du äntligen få betalt för att leka Batman, men förvänta dig inte att Alfred serverar dig under tiden. Om man tittar på den grafiska stilen i denna slot så verkar det som att den har inspirerats av serietidningarna om Bruce Wayne och hans hemliga identitet, snarare än filmerna.

Allting är nämligen skapat i en tecknad serietidningsstil, inklusive ramen som sitter omkring symbolerna. Alla symboler har anpassats efter temat, vilket alltid uppskattas, så de föreställer saker som tillhör antingen Batman eller jokern. Det är spelkort, en gripkrok, en förgiftad blomma, en batarang, en låtsaspistol, batsignalen, batmotorcykeln och batmobilen. De två högsta symbolerna är Jokern och kommissarie Gordon.

Det finns 50 fasta insatslinjer i Batman och insatserna kan ställas in från €0,01 till €1,00 per linje i denna slot. Det innebär alltså att den totala insatsen går mellan €0,50 och €50 per spin, men det finns även en valfri bonussatsning man kan göra. Den lägger till 10 extra mynt på insatsen och ger dig extra wilds, extra vinstchanser, samt en upplyst bakgrund.

Det läggs till en extra bonussymbol, som betalar från 100 till 5000 mynt, beroende på om du får 2, 3, 4 eller 5 på samma gång. Det är en scattersymbol, så de behöver inte komma i rad. Om du får tre eller fler startar bonusspelet Descent Into Madness, där Batman måste stoppa flyende fångar med sin batarang och sedan stoppa Jokern från att komma undan. Här kan du vinna 100x insatsen.

Om kommissarie Gordon dyker upp på hjul 1 eller 5 samtidigt som batsignalen dyker upp på spelautomatens motsatta hjul så startas Batman re-spins, med staplade wilds på hjul 2, 3 eller 4. Sedan får du 3 gratis re-spins med låsta, staplade wilds och dubblade vinster. Nynna ”na na na na” och spela denna slot när du blir sugen på att vara den mörka riddaren!

DELA

1000 omsättningsfria spins

Gillar du idén om att få 1000 freespins? Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att lära dig mer. Du kommer att få dina första 20 insättningsfria freespins direkt till din mejl efter att du registrerat dig för vårat nyhetsbrev.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

VILL DU HA 1000 FREESPINS?