Front / Beat Bots

Beat Bots

flag Spela nu!
Beat Bots

BETYG

86%
GRAFIK - 89%
SPELUPPLEVELSE - 85%
BONUSAR - 86%
VÄRDE - 86%

SPELA HÄR

500 kr Bonus
91% Betyg
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Beat Bots är en spelautomat med roliga robotar och balla beats, från den Afrikanska tillverkaren Genii Games. Det är en slot med massvis av 3D-animationer, wilds och futuristisk design. Om du vill slänga en blick utan att lägga en insats kan du provspela gratis här på Spelautomater.se.

 

Beat Bots spelautomat

Namnet Beat Bots kan syfta till flera olika saker i denna slot. Det kan referera till musikens beats, till deras olika yrken, samt till att man måste slå dem för att vinna. Hela spelautomaten är anpassad till temat. I bakgrunden ser vi en framtidsstad, komplett med flygande bilar och märklig arkitektur. Symbolerna börjar med kortsymbolerna från J-A, i en form som påminner om trafikljus.

När du får en vinnande kombination så animeras de deltagande symbolerna och visar en fras istället för sin bokstav. Om du exempelvis får tre J-symboler i rad kan det stå ”No Jetpacks”. De högre symbolerna föreställer olikfärgade robotar, som alla uppenbarligen har ett dedikerat jobb. Vi kan se en brevbärare, en polis, en byggarbetare, en kontorsarbetare och en DJ som släpper feta beats.

Wildsymbolen i denna spelautomat är märkt med loggan för Beat Bots, samt dyker upp förhållandevis ofta. Det bidrar till att denna slot kan ge relativt frekventa vinster. DJ-roboten kan ge dig freespins, om tre eller fler av honom dyker upp samtidigt. Under freespins blir han dessutom till en extra wild, medan de andra robotarna släpper loss på dansgolvet. Vi ser dem dricka öl, stå på händerna och dansa under dina freespins.

Många moderna spelautomater har fasta inställningar för antalet mynt per linje, antal linjer och så vidare, men inte Beat Bots. Här kan du fortfarande ställa in myntvärdet från €0,01 till €0,25, antalet mynt per linje från 1-5, samt antalet linjer från 1-40. Tack vare inställningarna kan den totala insatsen ändras från så lite som €0,01 hela vägen upp till €50 per spin.

Det är dock alltid rekommenderat att spela med alla vinstlinjer aktiverade, eftersom det ökar vinstchanserna rejält. Varför inte hänga med några robotar och lyssna på tung musik i spelautomaten Beat Bots? Få en futuristisk vision med en chans att vinna riktiga pengar!

DELA