Bicicleta

flag Spela nu!
Bicicleta

BETYG

96%
GRAFIK - 95%
SPELUPPLEVELSE - 96%
BONUSAR - 96%
VÄRDE - 97%
SPELINFORMATION
NamnBicicleta
UtvecklareYggdrasil
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:25
Progressivt Nej
Hjul:5

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Bakgrunden i spelautomaten Bicicleta är så klart ett fotbollsstadium med höga läktare, där symbolerna faller ner från ovan. Grafiskt sett är det en rätt så snygg slot, med minimala animationer i det huvudsakliga spelet, men några fina snuttar under freespins. Hela tiden hör man publiken jubla, applådera och busvissla.

De lägsta symbolerna är kortvalörerna hjärter, ruter, spader och klöver, men de har fått ett gulligt fotbolls-skin. De högre betalande symbolerna föreställer fyra fiktiva fotbollsspelare från främmande lag, som kan göra cykelsparkar i freespins-läget. Det finns 25 fasta vinstlinjer, som betalar från vänster till höger, med ett myntvärde mellan €0,01 och €4,00.

Bicicleta är inte bara namnet på en slot. Ordet kommer från det spanska ordet för cykel, men lustigt nog kallar de cykelsparken för chilena i spansktalande länder. En cykelspark är en avancerad teknik där spelaren, vänd mot bollen, kastar sig upp i luften och sparkar fotbollen bakåt, över sitt eget huvud.

Scattern är en fotboll märkt med orden ”free spin” och om du får tre stycken på samma gång startas en bonusrunda med 8 freespins. De går till på samma sätt som huvudspelet, fast med några intressanta skillnader. Varje gång du snurrar fram en spelare gör han en cykelspark, Bicicleta, samt har en chans att förvandlas till en låst wild, som stannar kvar på samma plats tills dina freespins har tagit slut.

Har du tur nog att snurra fram flera scatters får du ännu fler gratissnurr. Fyra fotbollar ger dig hela 16 freespins, medan 5 scatters ger dig 24 stycken. Slutligen finns det en till specialsymbol, nämligen den åtråvärda prispokalen. En stor pokal av silver, som innehåller slumpmässiga bonusvinster. I basspelet får du antingen 8-12 freespins eller upp till 1000 mynt. I bonusläget med gratissnurr får du dock 2-4 extra freespins, upp till 1000 mynt eller ett wildhjul.

DELA