Front / Bicicleta

Bicicleta

flag Spela nu!
Bicicleta

BETYG

96%
GRAFIK - 95%
SPELUPPLEVELSE - 96%
BONUSAR - 96%
VÄRDE - 97%

SPELA HÄR

3000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
12000 kr Bonus
200 Freespins
SPELA NU

Fotboll är världens mest populära sport och nu finns den äntligen som spelautomat i Bicicleta. Om du gillar fotboll, slots, cykelsparkar och kontantvinster så är det här helig union. Knyt fotbollsskorna och dra ner pannbandet, för nu är det dags att spela Bicicleta. Det kan du göra här, om du vill spela med låtsaspengar, men för att spela på riktigt rekommenderar vi InstaCasino – där du dessutom kan hämta ut en bonus innan du börjar!

Bicicleta spelautomat

Bakgrunden i spelautomaten Bicicleta är så klart ett fotbollsstadium med höga läktare, där symbolerna faller ner från ovan. Grafiskt sett är det en rätt så snygg slot, med minimala animationer i det huvudsakliga spelet, men några fina snuttar under freespins. Hela tiden hör man publiken jubla, applådera och busvissla.

De lägsta symbolerna är kortvalörerna hjärter, ruter, spader och klöver, men de har fått ett gulligt fotbolls-skin. De högre betalande symbolerna föreställer fyra fiktiva fotbollsspelare från främmande lag, som kan göra cykelsparkar i freespins-läget. Det finns 25 fasta vinstlinjer, som betalar från vänster till höger, med ett myntvärde mellan €0,01 och €4,00.

Bicicleta är inte bara namnet på en slot. Ordet kommer från det spanska ordet för cykel, men lustigt nog kallar de cykelsparken för chilena i spansktalande länder. En cykelspark är en avancerad teknik där spelaren, vänd mot bollen, kastar sig upp i luften och sparkar fotbollen bakåt, över sitt eget huvud.

Scattern är en fotboll märkt med orden ”free spin” och om du får tre stycken på samma gång startas en bonusrunda med 8 freespins. De går till på samma sätt som huvudspelet, fast med några intressanta skillnader. Varje gång du snurrar fram en spelare gör han en cykelspark, Bicicleta, samt har en chans att förvandlas till en låst wild, som stannar kvar på samma plats tills dina freespins har tagit slut.

Har du tur nog att snurra fram flera scatters får du ännu fler gratissnurr. Fyra fotbollar ger dig hela 16 freespins, medan 5 scatters ger dig 24 stycken. Slutligen finns det en till specialsymbol, nämligen den åtråvärda prispokalen. En stor pokal av silver, som innehåller slumpmässiga bonusvinster. I basspelet får du antingen 8-12 freespins eller upp till 1000 mynt. I bonusläget med gratissnurr får du dock 2-4 extra freespins, upp till 1000 mynt eller ett wildhjul.

DELA

1000 omsättningsfria spins

Gillar du idén om att få 1000 freespins? Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att lära dig mer. Du kommer att få dina första 20 insättningsfria freespins direkt till din mejl efter att du registrerat dig för vårat nyhetsbrev.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

VILL DU HA 1000 FREESPINS?