Front / Big 5

Big 5

flag Spela nu!

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Det är dags för ännu en klassisk spelautomat från Microgaming, nämligen Big 5. Här på sidan har du möjlighet att testa en demoversion av spelet gratis så länge du har lust. När du vill spela Big 5 för riktiga pengar rekommenderar vi att du öppnar ett konto hos våra partners runt automaten och tar del av en fin bonus.

Big 5 Spelautomat

Vi ska bege oss ut i djungeln och se vilka vinster som finns tillgängliga där. Big 5 är en klassisk spelautomat från mjukvarutillverkaren Microgaming. Vill man spela på en spelautomat som ser ut som de gjorde i tidernas begynnelse är Big 5 ett klokt val. Big 5 är nämligen en slotmaskin som är enkel och tydlig utan krångliga specialfunktioner. Testa gratisversionen här på sidan och gör en egen bedömning.

Big 5 innehåller många klassiska vinstsymboler. Vi ser exempelvis körsbären som ger vinst oavsett position på hjulen, samt ett par olika BAR-symboler. Spelautomaten liknar således många av de enarmade banditer man ser på kryssningsfartyg samt i spelhallar runtom i landet. Den symbol som skiljer sig lite grann gentemot de andra är lejonet som kan ge så mycket som 2400 krediter i vinst. För att erhålla denna vinst krävs att man spelar med tre mynt.

Man kan välja att spela för en, två eller tre mynt samtidigt. Värdet på mynten kan i sin tur justeras enligt tre olika nivåer. Det är därför inte alltför komplicerade inställningar man har att göra med men det är ändå tillräckligt för att man ska säkerställa en insatsnivå som passar plånboken.

Precis som de gamla klassiska spelautomaterna finns det bara en aktiv vinstlinje man har möjlighet att spela på och denna går från vänster till höger i mitten av spelplanen. Här gäller det alltså att rada upp tre identiska symboler, undantaget är körsbäret som garanterar vinst när det dyker upp på hjulen.

Mycket mer är det inte att säga om Big 5 som slotmaskin. Det är en färgglad och autentisk spelautomat som verkligen ger känslan av att man spelar på en fysisk enarmad bandit. Är man ute efter en avancerad spelautomat kan man bli besviken men spelare som söker en klassisk upplevelse lär inte bli det.

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!