Front / Big Bang

Big Bang

flag Spela nu!

BETYG

83%
GRAFIK - 85%
SPELUPPLEVELSE - 80%
BONUSAR - 80%
VÄRDE - 87%

Ibland kommer det slots som sätter ett rejält avtryck. Med spelet Big Bang har tillverkaren NetEnt skapat en upplevelse som verkligen smäller högt. Spelautomaten har ett rymdinfluerat tema där både ljud och bild ger helt rätt associationer. Dessutom ger maskinen riktigt bra vinster, vilket givetvis höjer helhetsintrycket radikalt. Här nedanför kan du provspela Big Bang gratis, och vi vågar lova att du kommer tycka att innehållet är explosivt. Ta del av våra partners bonuserbjudanden och kom ett steg närmare storvinsten.

Big Bang Spelautomat

Som vi nämnde i introduktionen så är det vinstsummorna som smäller högst i Big Bang. Nu är denna automaten lite annorlunda än andra slots vi brukar se ifrån NetEnt. Speltillverkaren är väldigt förtjust i att förse oss med bonusspel, scattersymboler och annat lull-lull. Big Bang är mycket enklare och förlitar sig på att du som spelare gillar en solid spelupplevelse. Istället för bonusspel så bygger Big Bang på en multiplikator. För varje vinst du får så stiger multiplikatorn ett hack, vilket betyder att nästa vinst multipliceras med 2, 4, 8, 16 eller 32 gånger.

Denna multiplikator kan alltså förvandla en vanlig tisdagkväll till en riktig fest. Fem i rad av sol-symbolen kan alltså ge en vinst på upp till 32 000, och då ska man komma ihåg att du garanterat vunnit en hel del innan dess. Har du dessutom lite flyt med wild-symbolerna så kan du vinna på fler rader och därmed är chansen på storvinst ännu större.

I Big Bang spelar du på 25 insatslinjer, och kan själv justera insats per rad och insatsens värde. NetEnt själva anger att högsta vinsten är 268 032 mynt. Det är en ganska skaplig utbetalning tycker vi på Spelautomater.se. Som vanligt återstår bara för oss att önska dig lycka till på din resa genom världsrymden. Håll undan för svarta hål och supernovor, och sätt kursen på storvinsten.

DELA

Hämta 20 freespins nu!

Håll dig uppdaterad om alla de senaste erbjudandena. Här hittar du allt från freespins till bonusar och nya spelsläpp. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du alla dessa fördelar och 20 freespins helt utan insättning omedelbart.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

Hämta 20 freespins nu!