Front / Big Blox

Big Blox

flag Spela nu!
Big Blox

BETYG

98%
GRAFIK - 99%
SPELUPPLEVELSE - 96%
BONUSAR - 99%
VÄRDE - 98%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Nu beger vi oss ut på ett äventyr i Sydamerikas djupaste regnskogar i spelautomaten Big Blox, vilket är en förhållandevis enkel, men snygg slot med fokus på stora block och ännu större vinster! Om du ber till de uråldriga stengudarna kanske de belönar dig? Prova på spelet utan risk här på Spelautomater.se, där du kan spela gratis med låtsaspengar!

 

Big Blox spelautomat

Det är det svenska bolaget Yggdrasil som står bakom denna spelautomat, som tycks ha inspirerats av någon förlägen sydamerikansk dynasti. I Big Blox handlar det just om att snurra fram stensymboler, som har en chans att bli stora och därmed kan fylla flera rutor. Med lite tur gör det att många kombinationer kan skapas samtidigt. En ”stor ruta” kommer att dyka upp på varje spin och växer till åtminstone 3×2, men den kan faktiskt täcka alla rutor i 5×3 för en jackpott på 3888 x insatsen – 97200 mynt!

Alla symboler är olikfärgade stenfigurer, med de lägsta symbolerna i form av kortvalörerna ruter, spader, klöver och hjärter – fast i form av dödskallar. De högre symbolerna föreställer olika stengudar, varav den mäktigaste är den gyllene wildsymbolen. Detaljrikedomen är väldigt hög i denna slot, med vad som kan vara några av de mest detaljerade symbolerna någonsin. Ramen kring spelet har också huvuden av sten, som tycks stå i djungeln. Musiken låter som något från Karibien, med ståltrummor och flöjter. Ljudeffekterna är mer typiska för spelautomater, med en stigande ton som höjer spänningen medan de stora rutorna snurras fram.

För att maximera potentialen i Big Blox-jackpotten så måste man även maximera sin insats. Här finns det hela 243 olika vinstlinjer att rada upp symbolerna på. Du kan dessutom ställa in myntvärdet från €0,01 till €4,00 och därmed satsa mellan €0,25 och €100 totalt. Den teoretiska utbetalningen till spelaren är på 96.2%, vilket är rätt så genomsnittligt. Är du på jakt efter en attraktiv slot med en chans på stora jackpottar via expanderande symboler så är Big Blox redo för dig!

DELA