Front / Big Kahuna

Big Kahuna

flag Spela nu!
Big Kahuna

BETYG

84%
GRAFIK - 82%
SPELUPPLEVELSE - 82%
BONUSAR - 87%
VÄRDE - 85%

SPELA HÄR

1 kr Bonus
83% Betyg
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Aloha, Big Kahuna! Denna slot tar med dig på en resa till tropikerna, närmare bestämt till den vackra vulkaniska ökedjan Hawaii. Bland tiki-statyetter och fladdrande bastkjolar kommer du att få besök av shamanen Big Kahuna.

 

Big Kahuna spelautomat

När du startar denna slot kommer du få se en massa färgglada symboler, för i spelautomaten Big Kahuna är allting anpassat efter det tropiska temat. Genast tas ens tankar till Hawaiis vackra öar, med symboler som Tiki-statyer, vulkaner där lavan rinner, en uppsjö av olika smaskiga frukter, samt den dansande shamanen Big Kahuna. Denna slot med dess vackra visager och omgivningar kan inte lämna någon oberörd!

Antalet mynt kan du ställa in mellan 1 till 5, medan antalet linjer går mellan 1 och 9. Insatsnivån kan justeras så att den minsta insatsen är €0,05 och den högsta är €22.50 per spin, vilket ger en bra möjlighet att själv välja vilken nivå och hur många linjer man känner sig nöjd med. Att spela på alla linjer ökar dock vinstchansen. När du har bestämt hur mycket du vill satsa, är det bara att trycka på knappen och ge hjulen en spin.

Bonusspelen lämnar dig heller inte besviken, utan triggas igång av läckra symboler, vulkan-bonusen ger dig explosiv bonus när du träffar 3 eller flera i rad. 5 stycken ger dig hela 100 till 2500 i vinst. Tiki-masken är också någonting du kan njuta av. När du träffar 3 eller fler på samma spin ger det dig hela 14 till 1460 i vinst genom att välja masker tills du drar nitlotten.

Starta sloten och ge dig in i en värld där Hula-hula kjolen fladdrar i vinden och vågorna är perfekta för att ta dig ut på surfingbrädan.

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!