Front / Alla Spelautomater / Microgaming / Bill & Ted’s Excellent Adventure

Bill & Ted’s Excellent Adventure

flag Spela nu!
bill and ted's excellent adventure

BETYG

13%
GRAFIK - 17%
SPELUPPLEVELSE - 11%
BONUSAR - 14%
VÄRDE - 11%
SPELINFORMATION
NamnBill & Ted's Excellent Adventure
UtvecklareMicrogaming
SpeltypClassic slot
Vinstlinjer:5
Progressivt Nej
Hjul:5

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Det här spelet är inte tillgängligt.
Välkommen till Bill & Ted’s Excellent Adventure, en spelautomat tillverkad av Microgaming. Här på sidan spelar du demoversionen gratis så länge du har lust.

 

Bill & Ted’s Excellent Adventure Spelautomat

Bill & Ted’s Excellent Adventure är en komedifilm med inslag av science fiction från 1989 där Keanu Reeves kanske är den mest kända skådespelaren. Bill & Teds Excellent Adventure har inte gått till filmhistorien som en av de bästa filmerna som gjorts men den har rönt tillräcklig framgång för att få en spelautomat med samma namn uppkallad efter sig.

Spelautomaten startar med en liten sekvens som de som har sett filmen kanske känner igen sig i. Sedan tas man till själva spelet där man ser en spelautomat som motsvarar de klassiska slotmaskinerna med tre hjul och tre rader. Spelet är fullproppat med bilder från mer eller mindre kända personer från filmen. Grafiken är inte den bästa men det spelar faktiskt inte så stor roll.

Bill & Ted’s Excellent Adventure är inget avancerat spel i grundläget. Det finns faktiskt bara fem aktiva vinstlinjer, tre vågräta och två diagonala. Man spelar på alla rader samtidigt så man kan bara justera den totala satsningen genom att anpassa hur mycket man vill satsa per spelad linje. Inget krångligt här inte med andra ord.

Lite överraskande är att spelautomaten Bill & Ted’s Excellent Adventure har en avalanchefunktion som man normalt sett bara ser i mer avancerade spelautomater som Gonzo’s Quest och Fruit Case. Avalanches innebär att symboler som ingår i en vinnande kombination försvinner och lämnar plats för nya helt utan kostnad. Detta kan pågå flera omgångar tills dess att inga nya kombinationer dyker upp.

Bill & Ted’s Excellent Adventure har två roliga bonusspel integrerade. Det första är ett Guitar Hero-liknande spel som aktiveras slumpmässigt. Här har man möjlighet att välja om man vill spela själv eller låta Rufus spela. Hur man presterar bestämmer hur många winspins man får när bonusrundan avslutats. Winspins är precis som det låter spelrundor som alltid ger vinst.

I det andra lite flummiga bonusspelet ska du skjuta ner planeter. Bonusrundan aktiveras av tre scattersymboler i form av telefonkiosker och tar dig till en skärm där du väljer om du ska låta autopiloten styra eller om du vill sitta bakom spakarna själv. I den här bonusrundan kan du få vinster på 10 till 1000 gånger din insats.

Mycket mer är inte att säga om Bill & Ted’s Excellent Adventure. Det är knappast en spelautomat som kommer passa alla casinospelare där ute men fantaster av filmen och kanske en del andra kommer säkerligen tycka om automaten som är rapp och innehåller en stor dos humor. Testa själv och gör din egen bedömning.

DELA