Front / Billion Dollar Gran

Billion Dollar Gran

flag Spela nu!

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Det här spelet är inte tillgängligt.

Det är dags att besöka allas vår favoritmormor i Billion Dollar Gran. Billion Dollar Gran är en rolig och originell spelautomat från mjukvaruleverantören Microgaming som innehåller många spännande funktioner. Här på sidan kan du spela gratisversionen av Billion Dollar Gran så länge du har lust. När du vill spela slotmaskinen för riktiga pengar rekommenderar vi att du öppnar ett konto hos InstaCasino och tar del av en fin bonus.

Billion Dollar Gran Spelautomat

Välkommen till Billion Dollar Gran och en gammal mormor som verkligen inte har en knaper pensionärstillvaro. Hos den här gamla damen finns det pengar i överflöd och snäll som hon är så tvekar hon inte att dela med sig av sina pengar om det skulle gå bra för dig när du spelar. Billion Dollar Gran är en annorlunda slotmaskin men oroa dig inte, vi går igenom allt som är värt att veta.

Vid första anblicken ser Billion Dollar Gran inte ut att vara någonting märkvärdigt men vi som har spelat spelautomater från Microgaming tidigare vet att utseendet kan bedra, så även den här gången. Även om Billion Dollar Gran enbart har en aktiv vinstlinje finns det flera funktioner som gör spelautomaten till en potentiell vinstmaskin.

Det gäller föga förvånande att rada upp tre identiska symboler på den mittersta linjen. För att göra detta har vi en verktygslåda med diverse verktyg. Främst tänker jag då på hold- och nudgefunktionerna. Med hold låser man fast de symboler man vill medan man spinner återstående hjul en extra gång, med nudges kan man knuffa symbolerna i rätt position. Man kan få mellan en till fyra knuffar för att få hjulen i rätt position.

Förutom nudge och hold finns det även en Shifta! och en Let ‘em spin funktion i Billion Dollar Gran. Shifta! aktiveras slumpmässigt och innebär att hjulen positionerar sig i en vinnande kombination. Let ‘em spin är en identisk funktion men här får du själv spinna hjulen till en vinstkombination.

Någonting som är speciellt med Billion Dollar Gran är att man vid tre identiska symboler inte vinner pengar direkt utan winspins. Winspins är rundor som alltid genererar vinst. Hur många winspins man får avgörs av vilka symboler man radar upp på hjulen. Får du tre tekoppar på den mittersta linjen har du exempelvis vunnit fem winspins som kommer spelas i en annan integrerad slotmaskin som alltid genererar vinst.

Billion Dollar Gran har även ett integrerat bonusspel. Många pensionärer gillar att spela boule, och så även denna gamla dam. Får du tre bouleklot på den mittersta linjen får du följa med till bouleplanen där bonusspelet äger rum. Här väljer du det klot du tror kommer närmast målet. Lyckas du med den bragden kan du vinna enorma pengar, eller vad sägs om så mycket som 2000 gånger insatsen?

Om man ska komma med en sammanfattning så blir betygen till Billion Dollar Gran goda. Det är en spännande och rolig spelautomat som har många specialfunktioner och chanser till vinst. Just det faktum att den skiljer sig från andra slotmaskiner gör Billion Dollar Gran till en originell och spännande automat. Förhoppningsvis kommer du som testar den här spelautomaten tycka lika mycket om den som undertecknad gör.

DELA