Front / Alla Spelautomater / Microgaming / Bingo Bango Boom

Bingo Bango Boom

flag Spela nu!
bingo bango boom slot

BETYG

13%
GRAFIK - 9%
SPELUPPLEVELSE - 13%
BONUSAR - 19%
VÄRDE - 14%
SPELINFORMATION
NamnBingo Bango Boom
UtvecklareMicrogaming
SpeltypClassic slot
Vinstlinjer:3
Progressivt Nej
Hjul:3

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Det här spelet är inte tillgängligt.
 

Bingo Bango Boom Spelautomat

Välkommen till Bingo Bango Boom och ytterligare en originell och spännande spelautomat med goda vinstchanser från Microgaming. Bingo Bango Boom är som namnet antyder en spelautomat som kanske först och främst riktar sig mot bingoentusiaster, men jag vågar lova att den kommer tilltala andra spelare också.

Bingo Bango Boom har bara en vinstlinje och det gäller att rada upp tre identiska symboler på denna. För att lyckas med den bedriften har man ett antal redskap till sin hjälp vid sidan om spinnfunktionen. Vissa rundor kan du exempelvis hålla fast symboler som ser bra ut, eller knuffa hjulen i rätt position för att erhålla vinst med hjälp av nudgefunktionen.

Den mest intressanta funktionen som Bingo Bango Boom besitter är ändå bonusläget. Det finns ett antal symboler som har små siffror längst ner i höger hörn. Dyker dessa upp på mittlinjen adderas talen ihop och lyckas man få summan åtta har man kommit till bonusrundan. Man behöver alltså inte nödvändigtvis försöka få tre identiska symboler på mittenhjulet utan det kan vara ett klokt val att försöka aktivera bonusrundan.

I bonusrundan gäller det förstås att spela gammal god bingo. Man får åtta brickor med olika typer av bonusspel och den bricka som fylls först aktiverar gällande bonusspel. De bonusspel som vinns via bingospelet garanterar dig i regel alltid vinst så det finns verkligen anledning att vara glad när man kommer hit. De flesta spelen är samtidigt interaktiva så att du har möjlighet att påverka utfallet själv.

Microgaming har haft en positiv vana att våga experimentera med sina spelautomater. Resultatet blir då ofta originella, spännande slotmaskiner som tilltalar en bred casinopublik. Bingo Bango Boom liknar flera andra spelautomater från Microgaming och tycker du om den här slotmaskinen rekommenderar vi även Billion Dollar Gran och Alien Cash Attack. Dessa spel kan ta lite längre tid att sätta sig in i än normalt men väntan är väl värd och med gratisversioner riskerar man ingenting.

Om man ska sammanfatta Bingo Bango Boom så blir betygen goda. Det kan vara lite knivigt att ta sig in i bonusrundan så se till att använd dig av alla verktyg från verktygslådan. Hold- och nudgefunktionerna kommer bli viktiga i din jakt på pengarna. Se till att du övar på demoversionen tills du känner dig helt bekväm att börja spela för riktiga pengar.

DELA