Front / Bull’s Eye

Bull’s Eye

flag Spela nu!

BETYG

33%
GRAFIK - 32%
SPELUPPLEVELSE - 35%
BONUSAR - 35%
VÄRDE - 33%

SPELA HÄR

2000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
€1200 Bonus
200 Freespins
SPELA NU

Här är en spelautomat för alla som gillar dart. Bull’s Eye är en klassisk spelautomat från Microgaming som bjuder på ett par specialfunktioner. Här på sidan testar du demoversionen som är en identisk kopia av originalversionen gratis. Vill du spela på riktigt rekommenderar vi att du öppnar ett konto hos InstaCasino och tar del av en fin bonus.

Bull’s Eye Spelautomat

Det är många som tycker om att kasta pil och dart är som de flesta vet det mest populära pilspelet. Undertecknad, precis som många andra, förundras över de spelare som är riktigt, riktigt bra på dart. Det krävs enorm skicklighet för att sikta och träffa rätt position på tavlan.

Det krävs ingen skicklighet för att vinna på spelautomaten Bull’s Eye från Microgaming. Här gäller det nämligen bara att spinna hjulen och hoppas på att Fru Fortuna står på din sida. Bull’s Eye är en klassisk spelautomat då den enbart består av tre hjul och en enda vinstlinje i mitten. Här gäller det i vanlig ordning att rada upp tre identiska symboler för att få vinst.

Även om Bull’s Eye är en klassisk spelautomat utan allt för avancerade funktioner så finns det faktiskt ett par finesser. Bull’s Eye har exempelvis ett integrerat bonusspel som aktiveras genom att en piltavla dyker upp på det tredje hjulet. För att det här läget ska aktiveras krävs att man spelar för tre mynt samtidigt.

Inte helt överraskande består bonusspelet av en darttavla. Darttavlan fungerar i bonusspelet som ett snurrande lyckohjul där varje fält motsvarar ett vinstvärde. I den integrerade bonusrundan kan vinsterna bli ganska stora då det går att vinna så mycket som 1000 krediter per bonusomgång.

Bull’s Eye har även en integrerad wildsymbol som kännetecknas av en pilkastande man. Den här symbolen ersätter alla andra symboler och hjälper därför till med vinstutbetalningarna. Förutom att den fungerar som en ersättande joker är wildsymbolen även en multiplikator som gör att vinsterna blir högre än vad som annars hade varit fallet.

Sammanfattningsvis är Bull’s Eye en enkel och klassisk spelautomat som har några effekter som kryddar spelandet. Om vi ska välja en målgrupp som vi tror kommer tycka om spelautomaten lite extra blir det pilkastare och personer som letar efter klassiska spelautomater i modern tappning.

DELA

Hämta 20 freespins nu!

Håll dig uppdaterad om alla de senaste erbjudandena. Här hittar du allt från freespins till bonusar och nya spelsläpp. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du alla dessa fördelar och 20 freespins helt utan insättning omedelbart.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

Hämta 20 freespins nu!