Front / Bullseye

Bullseye

flag Spela nu!

BETYG

87%
GRAFIK - 83%
SPELUPPLEVELSE - 85%
BONUSAR - 89%
VÄRDE - 91%

SPELA HÄR

2000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
€1200 Bonus
200 Freespins
SPELA NU

Det här spelet är inte längre tillgängligt

Bullseye är spelautomaten för alla som älskar att kasta pil och i den här slotmaskinen väntar det storvinster för de spelare som lyckas träffa mitt i prick. Sikta in dig genom att spela vår gratis demoversion nedanför. När du är redo att ta plats på den stora pilkastningsscenen och vill vinna riktiga pengar är det bara att utnyttja någon eller några av våra erbjudanden runt automaten. Lycka till!

Bullseye spelautomat

Pilkastning i alla dess former är ett kul nöje, oavsett om det är på puben eller mot en måltavla på en trädstam eller garagedörr. Bullseye, en spelautomat från jättarna Microgaming, är en hyllning till sporten och om du lyckas träffa mitt i prick här så kommer du vinna stort, den saken är säker. I kommande stycken går vi igenom allt vad automaten har att erbjuda.

Rent speltekniskt så följer Bullseye ett traditionellt upplägg då spelplanen består av fem hjul och tre rader. Dock är vinstlinjerna borttagna till förmån för 243 vinstvägar. Vinstvägarna gör så att det räcker att tillräckligt många liknande symboler hamnar på hjulen bredvid varandra, med start från vänster, för att vinster ska betalas ut. Detta oavsett symbolernas inbördes position på respektive hjul.

Bullseye kan även bjuda på wildsymboler, det vill säga jokrar som ersätter alla andra vanliga symboler. I Bullseye är de dock staplade, eller stacked om du så vill. Detta gör att wildsymbolerna faller ner blockvis, någonting som givetvis ökar vinstchanserna. I Bullseye är det inte ovanligt att man får många wildstaplar bredvid varandra och då brukar man i regel vinna stort.

Bullseye har även ett freespinsläge där man kan erhålla vinster av hög dignitet. Precis som vanligen är fallet så aktiveras gratisrundorna av scattersymboler och det krävs tre scatters, oavsett inbördes position på spelplanen, för att gratisrundorna ska starta. Alla vinster under freespins får dessutom en vinstmultiplikator så här är chanserna till högvinster större än under det normala spelläget.

Som om inte detta vore nog så har Bullseye även ett integrerat bonusspel som aktiveras genom att man radar upp tre bonussymboler på en spelad vinstlinje. I bonusspelet gäller det givetvis att kasta pil och om du lyckas väl så döljer det sig storvinster bakom de fält du träffar på piltavlan. Bonusspelet ger Bullseye en extra dimension och funktionen är av förklarliga skäl någonting man hoppas kunna aktivera titt som tätt.

Bullseye är onekligen en fullspäckad slot och om du är en spelare som är ute efter många olika funktioner så är automaten ett smart val. Med staplade wildsymboler, scatters som aktiverar freespins, samt sist, men inte minst, ett integrerat bonusspel där dina pilkastningsfärdigheter ställs på sin spets, blir Bullseye en av de bättre sportautomater som Microgaming har tillverkat. Testa själv och bli övertygad!

Spelvideo

DELA

Hämta 20 freespins nu!

Håll dig uppdaterad om alla de senaste erbjudandena. Här hittar du allt från freespins till bonusar och nya spelsläpp. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du alla dessa fördelar och 20 freespins helt utan insättning omedelbart.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

Hämta 20 freespins nu!