Front / Bust The Bank

Bust The Bank

flag Spela nu!
Bust The Bank

BETYG

85%
GRAFIK - 87%
SPELUPPLEVELSE - 83%
BONUSAR - 84%
VÄRDE - 87%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Bust The Bank är en slot för dig som vill ge dig direkt in i en intensiv kamp mellan tjuvar och poliser. Du kan nästan höra hur polisbilarnas sirener och kulor viner förbi. Vill du testa spelet med låtsaspengar först är du välkommen att göra det här på Spelautomater.se!

 

Bust The Bank spelautomat

I denna spelautomat finner du dig själv inuti det stora bankvalvet, där du helt enkelt måste ”Bust The Bank”. Hjulens symboler innehåller allt som finns i en klassisk hollywoodfilm om tjuvar och poliser. Symbolerna kommer du inte hitta i någon annan slot, då alla är specialgjorda för just detta temat. Bland dem hittar du polishundar, banker, dynamitgubbar, polisbilar i jakt och tjuvar med säckarna fyllda till toppen med pengar.

Musiken i denna slot är som något taget från den klassiska filmen Rosa Pantern, med specialljud som kan få dig att hoppa till när du träffar en bonus. Grafiken har en tecknad serietidningsstil och håller rätt hög kvalitet. Inte nog med det, då alla vinstlinjer alltid är aktiva i Bust The Bank, vilket gör att du har hela 243 sätt att vinna på. Spelautomaten har ett lägsta myntvärde på €0,01, men går upp till €2, som är det högsta. Antal mynt går från 1 till 10 och totalinsatsen går från €0,30 till €300 per spin.

Bomben är denna slots scattersymbol och vid tre eller fler kommer åtta freespins att delas ut. Du får två staplade wilds, på första och sista hjulet, under dina freespins, för att verkligen öka vinstchanserna. Nu till de ännu roligare bonusspelen ”Safe Bonus” När den landar på hjul 1 eller 5 kommer den att öppnas och delar ut ett myntvärde, efter detta kommer myntet ramla ner och dupliceras på varje symbol under kassaskåpet.

När spargrisen kommer vart som helst på hjul nummer tre, får du trycka på spargrisen för att slå sönder den och erhålla en ”Smashing Wild” myntvinst. Håll även ett öga på rånarna Larry och Bob – även de kommer att ge dig bonuspriser ibland. Byt om till din svartvitrandiga tröja och smyg dig in på denna slot, gör du rätt kommer du undvika polisen och ta hem det stora bytet i Bust The Bank!

DELA

FLER SPELAUTOMATER

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!