Front / Carnival Royale

Carnival Royale

flag Spela nu!
Carnival Royale

BETYG

83%
GRAFIK - 86%
SPELUPPLEVELSE - 83%
BONUSAR - 80%
VÄRDE - 86%

SPELA HÄR

500 kr Bonus
91% Betyg
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Carnival Royale gör äntligen ett besök i staden och alla väntar på att spelautomaten som även är ett tivoli ska slå upp portarna. I denna slot får du möjligheten att supa in hela den underhållande värld som annars bara kan upplevas på ett nöjesfält.

 

Carnival Royale spelautomat

Tivolikänslan tar helt över i denna slot, då Carnival Royale är en helt magisk upplevelse, där du befinner dig i händelsernas centrum. Du kommer att se en hel del bekanta personer, som du ofta finner på tivolin, snurra förbi i spelautomaten. Däribland cirkelledaren, den starke mannen, clownen, och spådamen. Utöver dessa har vi de klassiska kortlekssymbolerna A, K, Q och J, men visuellt sett är dessa väldigt snyggt anpassade till temat.

Spelautomaten har även lyckats pricka in musiken till spelet, som är väldigt lik den du hör när du besöker ett tivoli. Carnival Royale är en klassisk femhjuls-slot där man spelar med tre rader och 243 fasta vinstlinjer. Värdet på mynten varierar mellan €0,01, som är det lägsta och €0,50, som är det högsta. Antalet mynt kan ställas in från 1 till 10 – detta ger dig väldigt bra valmöjligheter för hur stora satsningar du vill göra.

Spelautomatens wild är en söt apa och wildsymbolen träder endast fram på hjul 2, 3 eller 4. Det finns två olika scattersymboler, som båda triggar igång bonusspel. Den ena har texten “bonus” på sig och startar spelet “Carnival Attraction” freespins. När du får tre stycken av denna symbol får du möjligheten att välja bland 3 olika freespins-lägen.

Hugo The Strong kommer först, som ger dig 5 freespins och multiplicerar alla vinster med x10. Madame Knows ger istället 10 freespins, samt alla vinster x5. Bottletoss ger hela 15 freespins med alla vinster x5. Det andra frispelet heter Ballon Burst, vilket ställer upp en vägg med massa ballonger på. Ditt jobb är nu att träffa ballongerna med pilar och under varje ballong döljer sig en bonus. Bonusspelet fortsätter tills du prickar en ballong som döljer texten ”collect”. Sugen på tivoli? Lös in biljetten, gå in genom portarna på ditt favorit-casino och låt Carnivale Royal slot ge dig den underhållande tivoliupplevelse du länge längtat efter!

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!