Front / Cloud Quest

Cloud Quest

flag Spela nu!

BETYG

97%
GRAFIK - 98%
SPELUPPLEVELSE - 100%
BONUSAR - 97%
VÄRDE - 95%

SPELA HÄR

1 kr Bonus
83% Betyg
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Välkommen till Cloud Quest, en vacker och fantasyinspirerad spelautomat som har en himmelsk ö som skådeplats! Automaten är revolutionerande på många sätt och om man tänker sig en korsning mellan fantasyslots och Candy Crush Saga, då får man en ganska bra bild över vad den här automaten handlar om. Gratisversionen spelar du nedanför så länge du har lust.

Cloud Quest spelautomat

Cloud Quest är en fullspäckad spelautomat från Play’n GO som inte liknar någon annan. Automaten är full av specialfunktioner som skapar mervärde i spelandet och här fastnar man lätt när man väl har satt igång att spela. Den enda likheten automaten har med traditionella automater är det faktum att du behöver rada upp tillräckligt många identiska symboler bredvid varandra för att vinna pengar, men mycket mer än så är det inte.

Cloud Quest har inga vinstlinjer, utan det räcker att minst tre identiska symboler hamnar intill varandra för att vinstkombinationer ska genereras. Om dessa är vertikala, horisontella eller diagonala spelar ingen roll. Varje gång vinstkombinationer genereras, försvinner symbolerna som genererat dessa och övriga symboler faller ner i deras ställe.

Skulle du blottlägga bonusraden innebär detta att du har aktiverat spelautomatens bonusläge. I bonusspelet kommer du ställas mot olika monster och i takt med att du besegrar dessa, ökar din ranking och därmed också vinsterna du har chans att kamma hem. Bonusspelet är ett av de bättre vi har sett och detta är en funktion man vill aktivera om och om igen.

När det gäller specialsymboler så har Cloud Quest en energisten som är värd att notera. Varje gång energistenen ingår i vinstkombinationer, fylls hjulet nere till höger upp med ett visst antal markeringar. Efter avslutad spelrunda snurrar sedan pilen runt det yttre hjulet och om denna stannar på någon av markeringarna som energistenen fyllt upp, då har du vunnit gratisrundor med en tillhörande bonusfunktion. Liksom bonusrundan är även detta en funktion som kan bli väldigt lukrativ.

Cloud Quest är utan tvekan en spelautomat som tillhör några av de mest avancerade som undertecknad har spelat. Det rekommenderas därför att du som besökare testar ett par gratisrundor på demoversionen som vi har tillgänglig här på sidan för att komma underfund med hur automaten fungerar. Kanske lyckas du till och med aktivera bonusfunktionerna och klättra i ranking i takt med att du besegrar de ondskefulla monstren! Sitt originella upplägg till trots, detta är utan tvekan en automat som inte kan få
någonting annat än toppbetyg!

Spelvideo

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!