Front / Cluedo

Cluedo

flag Spela nu!

BETYG

82%
GRAFIK - 85%
SPELUPPLEVELSE - 78%
BONUSAR - 86%
VÄRDE - 81%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Om du gillar att leka detektiv är kanske Cluedo spelautomaten som du kommer att gilla. Automaten är baserad på det populära brädspelet med samma namn där olika spännande saker kan ske. En liten beskrivning av maskinen kan du hitta längre ner på sidan, men först är det dags att testa några rundor på demoversionen som du hittar nedanför.

Cluedo Spelautomat

Spelautomater från IGT finns i massor av olika versioner och här har vi alltså en automat med detektivtema. Oftast så skiljer det sig inte så mycket mellan de olika spelautomaterna, antal vinstlinjer och funktioner är ju ofta ganska lika bland dem, men det är alltid spännande med en ny spelautomat som kanske har något exklusivt att erbjuda. Vinsterna är såklart något som också är väldigt viktigt och om det är något område där de flesta automater erbjuder något speciellt så är det just runt vinsterna det sker.

Och det är verkligen något som Cluedo erbjuder. Mega-jackpots är namnet på detta och är ett samband mellan flera automater som Cluedo är med på. Hos Mr Green, deras internetcasino, kan du läsa mer om jackpotten som i skrivande stund ligger på mer än 27 miljoner kronor. En ganska rejäl vinst alltså om man ska uttrycka det milt. Att man kan vinna 25 000 mynt under en vanlig omgång är inte heller att förakta. Spelar du med högsta möjliga insats och fyller en linje med tidningsrubriker kommer du att vinna denna fina summa.

Roligt blir det också när du kommer in i ”Who won the bonus”-spelet som är en inbyggd funktion. Det krävs, som i de flesta andra spel, tre stycken ”Who won it?”-symboler på samma linje för få tillgång till extraspelet. Här är det ett mysterium som ska lösas och även fast det inte krävs några efterforskningar från din sida så kan gamblern i dig påverka utgången, det vill säga vinsten.

Bonusrundan börjar med att en okänd person har hittats mördad och man ska lista ut vad som egentligen hände. Vem mördaren är, vart mordet ägde rum och vilket verktyg som användes för att utföra dådet. Det är spelet själv som väljer ut de olika förhållandena och när detta är gjort beräknas din total vinst. Allt är dock inte över än. Du kan välja att ta vinsten, eller göra en ny undersökning för att få ett annat resultat. Din gamla vinst kommer då att ersättas med den nya. Totalt sett så får du tre försök och det är inte alltid så lätt att veta om du borde vara nöjd eller försöka igen.

Något särskilt mer har inte Cluedo att erbjuda, men detta är sannerligen tillräckligt. Spelet har såklart en massa relevanta tecken som ska matchas på vinstlinjerna för att få vinst. Om du har provat en spelautomat förut så känner du igen principen. Om det blir litet mycket blod och dråp för dig och du känner för att spela ett mer positivt spel så är Golden Shamrock ett spel som kommer få dig på bra humör.

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!