Front / Cool Wolf

Cool Wolf

flag Spela nu!
Cool Wolf

BETYG

83%
GRAFIK - 80%
SPELUPPLEVELSE - 82%
BONUSAR - 88%
VÄRDE - 85%

SPELA HÄR

500 kr Bonus
91% Betyg
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Cool Wolf är en slot som tar dig tillbaka till det glada 50-talet på en amerikansk high school – men med en twist. Varulven är tillbaka och har nu hamnat i den amerikanska staden Hollywood, för att starta en karriär i rock’n’roll. Du kommer inte bli besviken på denna slot och allt den har att erbjuda. Vill du testa spelet med låtsaspengar kan du göra det här på Spelautomater.se!

 

Cool Wolf spelautomat

Som inspiration till spelautomaten Cool Wolf kan vi tänka oss att skaparna såg populära filmer som An American Werewolf in London och Teen Wolf, där gymnasie- och högskoleelever blir förvandlade till varulvar.

Visuellt sett bjuder spelautomaten på en härlig upplevelse som andas 50-tal. Du kommer befinna dig i en slot som ser ut som mitten av Hollywood boulevard, där alla symboler ser ut som cheerleaders, studenter, biografer, muskelbilar och även den coola varulven.

De klassiska symbolerna A, K, Q, J som känns igen från kortlekar finns även med, i färger som passar perfekt till temat. Allt detta ramas in fint av musiken, som med sin gitarrslinga är en fröjd för öronen. Cool Wolf är en femhjuls-slot, där man spelar med tre rader och alla 243 linjer aktiva. Värdet på mynten kan man reglera mellan €0,01 – €0,50 och antalet mynt mellan 1-10. Genom detta har du relativt stor möjlighet att välja hur mycket du vill spela för.

Cool Wolf slot slänger ut mer än 40 wildsymboler på hjulen för att öka dina vinstchanser. När Howling Wild-läget inträffar på hjul 2, 3 eller 4 kommer ett hjul slumpmässigt bli till en staplad wild och garantera en vinst. När du träffar 3 eller flera scattersymboler kommer du få upp till 25 freespins. Detta spelläge heter Rolling Reels och kan multiplicera vinsterna för att ge dig upp till 10x under dina gratissnurrar. Starta denna slot, ta på dig skinnjackan och stäm gitarren, för nu har du möjligheten att rocka loss med en riktig varulv!

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!