Front / Alla Spelautomater / Curious Machine

Curious Machine

flag Spela nu!

BETYG

93%
GRAFIK - 93%
SPELUPPLEVELSE - 93%
BONUSAR - 92%
VÄRDE - 94%
SPELINFORMATION
NamnCurious Machine
UtvecklareBetsoft Gaming
Speltyp3D Slot
Vinstlinjer:30
Progressivt Nej
Hjul:5

SPELA HÄR

1000 kr Bonus
50 freespins
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

I spelautomaten Curious Machine får vi stifta bekantskap med uppfinnaren Miles Bellhouse! Har har skapat den underligaste av maskiner, nämligen The Curious Machine. Tillsammans med den Plåt Niklas-liknande roboten Gizmo kan Miles resa i tiden och skydda uppfinningen mot den onde och fege generalen Traytor!

Curious Machine Spelautomat

Curious Machine är en Slots3-automat från spelproducenterna Betsoft som består av 5 hjul och 30 vinstlinjer. Funktioner som vi hittar är wildsymboler, Reel Rewind Second Chance, Blast To The Past Free Spins, Double Up och bonusspelet Travel Through Time! Otroligt mycket underhållning väntar dig i Miles Bellhouse and his Curious Machine!

Insatser

I The Curious Machine har vi möjlighet att satsa upp till 5 mynt per linje. Myntvärdet kan justeras mellan 0.02 och 0.50. Den maximala insatsen per runda ligger därför på 75 krediter.

Wildsymbol

Wildsymbolen i Curious Machine motsvaras av vortexsymbolen. Wildsymbolen kan ingå i kombinationer tillsammans med andra vanliga symboler. Om wildsymbolen är del av en vinnande kombination kommer vinsten att utbetalas. Visas wildsymbolen och denna inte är del av en vinstkombination kommer symbolerna runt omkring vortexsymbolen börja snurra innan de stannar på nytt. På detta sätt uppstår nya symbolkonstellationer som kan ge vinst. En nyskapande och tuff funktion från Betsoft!

Reel Rewind Second Chance

Om man inte vinner några vinster under en runda kommer ett av de 5 hjulen att spinna på nytt. Detta ger oss en ytterligare chans att vinna! Reel Rewind Second Chance är bara tillgänglig så länge som man spelar med 30 aktiva vinstlinjer.

Blast To The Past Free Spins

Om man får 3 eller flera dinosaurier, oavsett position på hjulen, så startar freespinsfunktionen Blast To The Past! Under gratisrundorna är det bara att förbereda sig på en resa tillbaks i tiden där det gäller att tjäna så mycket bonuskrediter som möjligt. För varje bonusrunda tilldelas man en vinstmultiplikator mellan 1x och 5x. Vinsterna multipliceras sedan med denna multiplikator.

Double Up

Double Up är ett val man har som kan dubblera vinsterna man erhåller. Efter att man har fått en vinst klickar man helt enkelt på ’Double Up’ under spinnknappen. Vi tas då till en ny skärmbild där roboten Gizmo gör entré i spelet. Det man ska göra är att gissa vilken av robotens händer som döljer myntet. Gissar vi rätt fördubblas vinsten, gissar vi fel förlorar vi den. Man kan gissa flera gånger efter varandra men funktionen är inte tillgänglig efter freespins och bonusrundor.

Bonusspel: Travel Through Time

Bonussymbolen i Curious Machine kännetecknas av kontrollpanelen. Om man får tre eller fler sådana symboler utspridda slumpmässigt över hjulen startar bonusspelet Travel Through Time! I bonusspelet framkommer det att den ondskefulle generalen Traytor inte vet speciellt mycket om The Curious Machine men att han har sina misstankar. Hjälp Miles och Gizmo att fly från generalens nyfikna blick i denna spännande bonusrunda!

Sammanfattning av Curious Machine

I Curious Machine har vi fått ännu en suverän Slots3-automat från Betsoft! Spelautomaten är fylld av härliga funktioner och man har aldrig en tråkig stund när man spelar! Här finns det allt från jokrar och gratisrundor till bonusspel och respins vilket gör att det dyker upp nya vinstmöjligheter hela tiden! Som om inte detta vore nog så fortsätter Betsoft i och med Curious Machine sitt fantastiska arbete med att tillverka spelautomater som ser fantastiska ut rent visuellt!

DELA