Front / Double Dose

Double Dose

flag Spela nu!

BETYG

25%
GRAFIK - 23%
SPELUPPLEVELSE - 27%
BONUSAR - 25%
VÄRDE - 26%

SPELA HÄR

3000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
12000 kr Bonus
200 Freespins
SPELA NU

Välkommen till Double Dose, en klassisk spelautomat tillverkad av mjukvaruleverantören Microgaming. Här på sidan spelar du spelautomaten som är en exakt kopia av originalautomaten helt gratis.

Double Dose Spelautomat

Om du är rädd för sprutor kanske spelautomaten Double Dose från Microgaming inte är någonting för dig. Annars tror vi nog att du kommer tycka om den här spelautomatklassikern som känns mangainspirerad. Vad sköterskan på spelautomaten har fyllt sin spruta med låter vi vara osagt men att döma av de hjärtan som svävar runt henne kan injektionen säkerligen ge dig kärleksfeber. Lite pengar hoppas vi givetvis också att du ska kunna pynta ut på köpet.

Precis som alla andra klassiska spelautomater från Microgaming så består Double Dose av en enda vinstlinje där det gäller att rada upp tre identiska symboler. Ett par inställningar kan dessutom göras med avseende på insats. Du kan nämligen spela för ett eller två mynt samtidigt och varje mynt kan få ett värde enligt fem olika nivåer. Det är således ganska lätt att hitta en insatsnivå som passar plånboken.

Symbolerna i Double Dose är givetvis också de klassiska. Vi ser exempelvis BAR-symboler bestående av en, två eller tre linjer, klassiska sjuor och de traditionella körsbären som faktiskt betalar ut vinster på egen hand. De mest värdefulla symbolerna är ‘Double Dose’-logotypen. Skulle du spela med två mynt per runda och får tre sådana på mittlinjen har du nämligen vunnit jackpotten på 1600 krediter.

‘Double Dose’-texten fungerar även som en wildsymbol och ersätter därmed alla andra symboler för att hjälpa till med vinstutbetalningarna. Skulle en wildsymbol vara en del av den vinnande kombinationen är dessutom vinsten dubblerad jämfört med normalt. Om istället två wildsymboler är del av vinstkombinationen får du istället fyrdubbelt betalt jämfört med annars. Det är alltså dubbel dos du ska hoppas på vilket namnet på spelautomaten antyder.

Som med många andra spelautomater från Microgaming går det även i Double Dose att ställa in autospinn. Detta görs genom att man trycker på ‘Expert’-knappen. Här väljer man sedan det antal rundor som man vill att spelautomaten ska snurra på egen hand. Det kan vara skönt att vila ‘avtryckarfingret’ emellanåt och låta slotmaskinen göra jobbet medan vinsterna spottas ut.

För att vara en klassisk spelautomat så tillhör definitivt Double Dose de bättre. Grafiken är bra och symbolerna är färgglada. Vi gillar speciellt wildsymbolerna med inbyggd multiplikator vilket gör att vinstchanserna blir lite större än vad som annars hade varit fallet. Testa gärna några rundor på Double Dose här på sidan och gör en egen bedömning.

DELA

Hämta 20 freespins nu!

Håll dig uppdaterad om alla de senaste erbjudandena. Här hittar du allt från freespins till bonusar och nya spelsläpp. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du alla dessa fördelar och 20 freespins helt utan insättning omedelbart.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

Hämta 20 freespins nu!