Front / Dr. Jekyll Goes Wild

Dr. Jekyll Goes Wild

flag Spela nu!
Dr. Jekyll Goes Wild

BETYG

92%
GRAFIK - 89%
SPELUPPLEVELSE - 91%
BONUSAR - 96%
VÄRDE - 93%

SPELA HÄR

1000 kr Bonus
91% Betyg
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Dr. Jekyll Goes Wild är en vild spelautomat från Scientific Games om den ökände Dr. Jekyll och hans alter ego Mr. Hyde. En metafor för mänsklighetens kapacitet för så väl gott som ont. Ta en gratis testomgång här på Spelautomater.se!

 

Dr. Jekyll Goes Wild spelautomat

Spelautomaten Dr. Jekyll Goes Wild är naturligtvis baserad på romanen om Dr. Jekyll och Mr. Hyde av Robert Louis Stevenson, som skrevs 1886. Den handlar kort sagt om en vetenskapsman som uppfinner ett elixir, vilket låter honom tillfälligt förvandlas till den skamlöse Mr. Hyde, varpå han kan göra vad han vill. Det har spelats in filmer, TV-serier, musikaler, parodier och gjorts spel av berättelsen, inklusive denna spelautomat!

Dr. Jekyll Goes Wild är en slot med 5 hjul, 3 rader och 10 fasta insatslinjer. Välj din insatsnivå från €0,01 till hela €50.00 per linje. Det bör passa de flesta spelare, eftersom den totala insatsen kan vara så låg som €0,10 eller så hög som €500 per spin. Kortsymboler från 10-A dyker upp, i en rykande form. De övriga symbolerna föreställer testtuber, handskrivna brev, gatlyktor, Big Ben under månens sken och spelets logotyp.

Det finns en hel del specialfunktioner i Dr. Jekyll Goes Wild slot och vi kommer försöka förklara allihop här. För det första finns det en scattersymbol, som föreställer både Dr. Jekyll och Mr. Hyde. Snurra fram minst 3 av den för att få 10 Jekyll Freespins. Fyra stycken ger dig 15 freespins och 5 stycken ger dig hela 20 freespins. Här finns det även en wildsymbol, som föreställer den gode doktorn själv.

Han har flera speciella egenskaper under freespins. Bland annat kan han ge ytterligare gratissnurr, om du får 2, 3, 4 eller 5 wilds så ger det 3, 10, 15 eller 20 extra freespins. Om det kommer en flaska med den märkliga drycken på det första hjulet, samtidigt som Dr. Jekyll kommer någon annanstans på hjulen, så förvandlas han till Mr. Hyde och startar Unlimited Hyde Spins.

Detta är det mest spännande läget i Dr. Jekyll Goes Wild spelautomat, eftersom det faktiskt kan fortsätta för evigt. Nu är det Hyde som är wildsymbol och han blir dessutom fastlåst på hjulen tills dina Hyde Spins tar slut, vilket sker när timglassymbolen (slumpmässigt) visar rött istället för grönt. Du kan även ta del av Big Bet Bonus, som ger dig chans på massvis av freespins genom att satsa mer. Prova gärna denna slot redan nu!

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!