Front / Dracula

Dracula

flag Spela nu!
Dracula

BETYG

95%
GRAFIK - 99%
SPELUPPLEVELSE - 95%
BONUSAR - 90%
VÄRDE - 96%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Dra på trissor, här är Dracula som spelautomat. Det är den svenska tillverkaren NetEnt som har utvecklat denna bloddrypande slot, i samarbete med Universal Studios. Det är en av flera spelautomater som baserats på deras klassiska filmmonster. Vill du ta en testomgång eller tjugofem så bistår vi med möjligheten att spela Dracula helt gratis här!

 

Dracula spelautomat

Alla känner väl till den legendariska vampyren från Bram Stokers bok, men nu kan du dessutom snurra på hjulen i en Dracula slot. Spelet erbjuder 4 rader på 5 hjul, med 40 fasta vinstlinjer. Det finns en unik bonusrunda med free spins, där de riktiga storvinsterna kommer fram.

Grafiskt sett är det en fantastisk videoslot, med massvis av 3D-animerade figurer och symboler. En mörklila ton tycks genomsyra hela apparaten och det finns massvis av fina detaljer, så som att fladdermöss flyger ut ur spin-knappen när du trycker på den. Ett annat exempel är hur mänskliga symboler i vinnande kombination tycks reagera mot ett överfall från Dracula.

Han sitter till vänster om spelet medan du snurrar på hjulen. Vid en vinnande kombination reser sig vampyren lite och väser högt mot spelaren. Om en storvinst inträffar så kommer han dock att ta över hela skärmen och skaka av vrede medan mynten trillar in. Ibland kan han förvandla sig till fladdermöss och flyga över spelplanen, där han lämnar särskilda symboler efter sig.

Han själv är dessutom inte bara en, utan två av symbolerna i spelet. Dels den högst betalande av de vanliga symbolerna, samt i form av en stor scatter på andra hjulet, som tar upp tre rutor. En liknande version finns av den näst bäst betalande symbolen, som föreställer en vacker flicka, på det fjärde hjulet. Om du prickar in båda dessa specialsymboler så startar rundan med free spins.

Under denna bonusrunda kommer du att få 10 gratissnurr, som dessutom får fördelen av fladdermusfunktionen, där Dracula flyger ut över spelautomaten och lämnar efter sig ett slumpmässigt antal av en slumpmässig symbol för att öka vinstchanserna. Det här är en slot som är perfekt för den som älskar klassiska monster, skräckteman och feta free spins!

DELA