Front / Dungeons & Dragons

Dungeons & Dragons

flag Spela nu!

BETYG

94%
GRAFIK - 94%
SPELUPPLEVELSE - 93%
BONUSAR - 94%
VÄRDE - 96%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Det här spelet är inte längre tillgängligt

Testa Dungeon and Dragons helt gratis här. Det här är en spelautomat från IGT med många extrafunktioner och mycket skoj! Följ med ner i de djupa grottorna på jakt efter ädelstenar och skatter. Här kan du hitta många värdefulla saker som kan öka tjockleken på plånboken. Om du inte har testat spelautomaten förut så är det kanske klokt att testa gratisversionen nedanför.

Dungeons & Dragons Spelautomat

Dungeon & Dragons har en mörk och mystisk prägel över sig som skapar en stämning som man snabbt blir intresserad av. Mystiken tillsammans med medeltida stilen skapar en dragningskraft som gör så att man snabbt vill in i grottan för att hitta de stora skatterna. Inuti denna underjordiska värld väntar stora priser, även fast det inte finns någon progressiv jackpott. En unik och rolig vinkel på den här maskinen är att hjulen inte snurrar, utan symbolerna faller ner i skärmen ovanifrån.

Automaten har med 20 olika vinstlinjer en ganska översiktlig och enkel uppsättning. Den saknar, i motsatts till många andra spelautomater, en scattersymbol, men wild-symbolen ersätter som vanligt alla andra symboler. Om du spelar på alla de 20 vinstlinjerna aktiveras funktionen Tumbling Reels. Denna funktionen gör så att vinnande symboler på en vinstlinje försvinner och ersätts av nya symboler som faller från ovan. Bonusspelet kan man på sätt och vis säga ersätter scatters, om du får 3 bonussymboler i rad på samma vinstlinje aktiveras bonusspelet.

Bonusspelet börjar med 6 gratis-spins med helt nya ikoner. I bonusspelet finns 3 stycken olika scattersymboler som ger betalt. I motsatts till normala scatters ger dessa symboler inga freespins, men de bidrar fortfarande till att ge mer pengar till plånboken. Och medan du är inne i bonusspelet är det också möjligt att få freespins genom att få bonussymboler. Detta gör så att bonusspelet verkligen kan inbringa stora pengar.

Man kan säga att Dungeon and Dragons har många likheter med den nya automaten Gonzo’s Quest.
Designmässigt så är dessa automater väldigt lika och med en långsiktig tillbakabetalningsprocent på hela 94,94% är detta verkligen en automat som ger dig valuta för pengarna.

Allt som allt är det här en stilfull och spännande automat som absolut bör testas. Om du önskar fler alternativ i jakten på din favoritautomat rekommenderar vi att du också tar dig en titt på vår totalöversikt över spelautomater.

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!