Front / Easter Eggs

Easter Eggs

flag Spela nu!

BETYG

85%
GRAFIK - 86%
SPELUPPLEVELSE - 86%
BONUSAR - 91%
VÄRDE - 80%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Påsken är en av våra största högtider och en helg som är fylld av godsaker och överraskningar. Det samma kan man säga om spelautomaten Easter Eggs från Play’n GO som du spelar gratis här på sidan så länge du har lust. Om du vill spela för riktiga pengar är det bara att bege sig till InstaCasino där du får en exklusiv välkomstbonus!

Easter Eggs spelautomat

När det går mot årets storhelger brukar det alltid vara populärt att spela slots med teman som baseras på just dessa högtider. Easter Eggs från Play’n GO är därför en automat som är mycket omtyckt i påsktider. Spelautomaten är full av saker som hör påsken till och här stöter man bland annat på påskharar, kycklingar, påskägg och påskliljor!

Spelautomaten följer ett traditionellt upplägg med fem hjul, tre rader och 20 vinstlinjer, dessutom finns det ett par specialfunktioner som kan betala av sig bra. Den ena specialfunktionen är spelautomatens freespinsläge som aktiveras av tre påskägg på spelplanen, oavsett inbördes position. Innan gratisrundorna startar får du välja om du vill ha fler freespins med lägre vinstmultiplikator eller färre freespins med högre vinstmultiplikator.

Easter Eggs har även en integrerad bonusrunda som bygger på principen ”Pick and Win”. Bonusfunktionen aktiveras av tre korgar med färgglada ägg och i spelet ska du välja de ägg du tror innehåller störst vinster. Om du har tur lyckas du aktivera ”Super Pick” och då får du välja mellan ett par ägg där vinsterna kan bli enorma.

Easter Eggs är utan tvekan påskautomaten nummer ett och här har Play’n GO verkligen levererat en automat som man blir sugen på att pröva lyckan på framåt vårkanten. Automatens stora behållning är gratisrundorna och bonusläget som båda har stor vinstpotential. Se om du lyckas aktivera dessa i demoversionen ovanför. Skulle pengarna ta slut är det bara att ladda om sidan på nytt! Glad påsk!

Spelvideo

DELA