Front / Emperor’s Gold

Emperor’s Gold

flag Spela nu!
Emperor's Gold

BETYG

88%
GRAFIK - 84%
SPELUPPLEVELSE - 85%
BONUSAR - 93%
VÄRDE - 92%
SPELINFORMATION
NamnEmperor's Gold
UtvecklareScientific Games
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:10
Progressivt Nej
Hjul:5

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Kejsarens guld kan bli ditt om du spelar spelautomaten Emperor’s Gold, där det finns expanderande wilds och Big Bet-bonusar med unika twistar att utforska. Temat i denna slot är naturligtvis inspirerat av kinas forna kejsardömen, komplett med dess mystik och intrig. Om du vill ta några snurr kostnadsfritt kan du göra det här!

 

Emperor’s Gold spelautomat

Vid första anblick är Emperor’s Gold en relativt simpel slot. Det verkar inte hända jättemycket när man snurrar på hjulen. Det spelas ingen bakgrundsmusik, utan istället hör vi endast små klickljud när hjulen stannar. Endast när en vinnande kombination eller något annat händer så spelas en ljudeffekt eller musiksnutt. Insatserna går från €0,10 till €500 per spin på spelautomatens 10 fasta insatslinjer.

Symbolerna börjar med J, Q, K och A som vi känner igen från kortlekar, även om de har olika färger samt en annan konststil här. Resterande symboler föreställer kinesiska lyktor, tempel, pandabjörnar, tigrar, samt kejsaren och hans kejsarinna. Det finns även två specialsymboler, varav den ena är en drake, som är spelets wild och den andra är en medaljong/gong som är spelets scatter.

Wildsymbolen dyker endast upp på hulen 2, 3 och 4, men den kommer att expandera för att täcka hela hjulet när den dyker upp. Medaljongen kan dyka upp på alla hjul, men ju fler du får åt gången, desto fler freespins belönas du med. 3 scatters ger dig 12 freespins, medan 4 ger dig 14 freespins och 5 scatters ger dig hela 20 freespins.

Under dina gratissnurr så kommer ytterligare drakar och medaljonger att ge dig fler freespins. Varje drake som dyker upp kommer dessutom att tända en symbol, från den lägsta till den högra. När det händer så omvandlas alla bildsymboler på brädet till den utvalda symbolen för att skapa stora vinster. Emperor’s Gold är dock en spelautomat med fler trick i rockärmen.

I denna slot kan du nämligen välja Big Bet för att få extra vinstchanser och bonusar i utbyte mot en betydligt större insats. För €20 får du 5 Big Bet Spins med expanderande, låsta wilds som dessutom kan ersätta scatters i kombination. För €30 får du dessutom en bonusstege som kan ge extra ”big spins” gratis. För €50 i insats får du Mega Bonus Trail, som både ger fler big spins och kan omvandla symboler.

DELA