Front / Fairytale Legends: Hansel and Gretel

Fairytale Legends: Hansel and Gretel

flag Spela nu!
Fairytale Legends: Hansel and Gretel

BETYG

89%
GRAFIK - 87%
SPELUPPLEVELSE - 92%
BONUSAR - 93%
VÄRDE - 87%
SPELINFORMATION
Namn Fairytale Legends: Hansel and Gretel
Utvecklare NetEnt
Speltyp Video slot
Vinstlinjer: 10
Progressivt Nej
Hjul: 5

SPELA HÄR

3000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
12000 kr Bonus
200 Freespins
SPELA NU

Har du hört sagan om Hans och Greta så vet du ungefär vad spelautomaten Fairytale Legends: Hansel and Gretel kommer att handla om – utöver kontantvinster, naturligtvis. Detta är slot nummer två av tre i NetEnts serie baserad på klassiska sagor och den håller samma höga klass som rödluvans spelautomat. Ta en titt och spela gratis här på sidan, eller gå till exempelvis InstaCasino om du vill satsa riktiga pengar på denna slot!

 

Fairytale Legends: Hansel and Gretel spelautomat

Grafiken och konststilen i Fairytale Legends: Hansel and Gretel påminner naturligtvis om den i den tidigare spelautomaten. Vi ser 3D-animerade versioner av Hans och Greta vandra genom skogen på varsin sida av hjulen, där de dessutom firar om du vinner något. Symbolerna inleds av olikfärgade stenar som vi kan anta att de lämnar bakom sig istället för brödsmulor för att hitta hem igen.

Sedan kommer porträtt av Hans och Greta som symboler, samt loggan för Fairytale Legends, men det finns även bonussymboler och bonusfunktioner. Du kan få staplade wilds på hjul 2 eller 4 när som helst, i form av fåglarna som åt upp deras brödsmulor, sedan får du en gratis re-spin med dina staplade wilds kvar på plats.

En magisk fé kan dyka upp och ge dig en av tre slumpmässiga funktioner. Den första av dessa är Fairy Wonder Spin, vilket ger dig 5-9 av den högst betalande symbolen i mitten av spelplanen. Den andra är Fairy Surprise, som kan aktiveras om du inte får en vinst och omvandlar låga symboler till högre symboler tills en vinstkombination inträffar. Den tredje är Fairy Wild Spin, som ger dig 1-2 staplade wilds med gratis re-spins!

Om du får tre stycken kistor så startar en av bonusfunktionerna, som kan vara Candy House Bonus, Freespins eller Coin Win. Freespins-vinsten ger dig helt enkelt 10 gratissnurr och Coin Win ger dig en myntvinst på 15 x insatsen. Candy House Bonus är ett eget bonusspel med multiplikatorer.

Du möts av ett hus som både är byggt av och fyllt med godis. I mitten ligger det 15 smaskiga godisbitar och du måste välja 3 av dem. Varje godisbit ger dig en hemlig multiplikator och när du har valt tre får du behålla en eller välja snittet av alla tre. Oavsett vad så får du feta vinster!

DELA

1000 omsättningsfria spins

Gillar du idén om att få 1000 freespins? Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att lära dig mer. Du kommer att få dina första 20 insättningsfria freespins direkt till din mejl efter att du registrerat dig för vårat nyhetsbrev.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

VILL DU HA 1000 FREESPINS?