X

Fisherman’s Jackpot

BETYG

GRAFIK - 47%
SPELUPPLEVELSE - 51%
BONUSAR - 74%
VÄRDE - 63%
58%

Vi ska ut och fånga gammelgäddan. Förhoppningsvis får du även jackpottvinsten på kroken när du ändå är igång. Här på sidan kan du spela spelautomaten Fisherman’s Jackpot gratis så länge du vill. När du sedan vill spela för riktiga pengar kan du öppna ett konto hos Paf och ta del av en fin insättningsbonus.

Fisherman’s Jackpot Spelautomat

Här är en spelautomat som är till för alla storfiskare ute i landet. Fisherman’s Jackpot innehåller allt som hör fiske till och är du riktigt skicklig har du chansen att vinna en fin jackpott. Jackpotten är ständigt ökande och betalas ut om du får fem gyllene fiskar på en aktiv vinstlinje.

Fisherman’s Jackpot är en spelautomat som enbart finns tillgänglig hos Paf Casino. Man kan spela på så mycket som 20 aktiva vinstlinjer samtidigt och insatsen är €0.20 per linje och omgång. En runda kan alltså kosta från €0.20 till €4.

Spelautomaten har en integrerad bonusrunda och den kommer man till genom att få tre blåa ädelfiskar på en spelad linje. Om man lyckas med det tas man givetvis på en fisketur. Väl där gäller det att kasta ut draget på rätt ställe i havet. Lyckas du få napp kan du vinna fina priser.

Jackpotten i Fisherman’s Jackpot kallas för progressiv då alla spelare, för varje runda de spelar, lägger en liten slant som adderas till högvinsten. På det här sättet bidrar alla till jackpotten och ju fler som spelar, desto snabbare växer den. En progressiv jackpott kan i princip bli hur hög som helst innan den betalas ut.

Fisherman’s Jackpot är en mysig spelautomat som man blir glad av att spela. Med många olika vinstkombinationer, bonus och en växande storvinst finns det egentligen inte så mycket mer man kan önska av automaten. Testa själv och bli övertygad. När du vill spela för riktiga pengar vänder du dig bara mot Paf.