Front / Foxin’ Wins

Foxin’ Wins

flag Spela nu!
Foxin Wins

BETYG

97%
GRAFIK - 98%
SPELUPPLEVELSE - 94%
BONUSAR - 98%
VÄRDE - 98%

SPELA HÄR

3000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
12000 kr Bonus
200 Freespins
SPELA NU

Låt oss presentera spelautomaten Foxin’ Wins, en populär slot med fina 3D-animationer och en slug räv som försöker fånga en busig pyssling med fickorna fulla av guldmynt. Om du vill veta vad som gör den så populär är det bara att ta en titt här ovanför, där du kan spela gratis med låtsaspengar. Om du å andra sidan vill satsa och vinna så föreslår vi att du går till InstaCasino, blir medlem och hämtar ut din bonus först!

 

Foxin’ Wins spelautomat

Spelet äger rum i rävens lyxiga herrgård, som är fylld av fina möbler, konstverk och dyrbarheter. Utformningen av spelautomaten känns bekant, då det finns 5 hjul med 3 rader styck och 25 vinstlinjer att spela på i Foxin’ Wins. Du kan justera myntvärdet mellan €0,01 och €25,00, så att alla kan hitta en lagom nivå att spela på.

Grafiken är väldigt snygg och tilltalande, med storögda, söta rävar som är 3D-animerade. Symbolerna föreställer till en början de vanliga kortsymbolerna från 9 till äss, sedan en sedelbunt, en lyxig fontän, ett massivt hus och en snygg rävtjej i en sportbil. Räven själv är wildsymbolen. Denna slot blev så populär att det finns en uppföljare till Foxin’ Wins, där vår käre räv ger sig ut till havs på en lyxjakt.

Det finns två slumpmässiga bonusar som kan dyka upp efter en vinnande kombination. Den första kallas för Fox Funds, eftersom en räv dyker upp och ger dig extra räv-pengar. Den andra heter Leprechaun Shakedown, där räven lyckas få tag på pysslingen och skakar ur allt guld från hans byxor. Låt honom inte smita!

Mitthjulet har en rävunge bakom sig, som ibland kikar fram och vänder på en symbol för att göra den till en wild. Om du drar upp spaken på högra sidan av spelautomaten så kan du öka insatsen får att få fler rävungar att hjälpa dig. Den högsta nivån ger dig en rävunge per hjul. Det finns även en scattersymbol, som föreställer en kruka fylld av guld. När du får tre eller fler av dem så utlöses 10 freespins med dubblade vinster. Rävungarna dyker upp mycket oftare under dina freespins, så kom ihåg att använda dem!

DELA

1000 omsättningsfria spins

Gillar du idén om att få 1000 freespins? Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att lära dig mer. Du kommer att få dina första 20 insättningsfria freespins direkt till din mejl efter att du registrerat dig för vårat nyhetsbrev.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

VILL DU HA 1000 FREESPINS?