Front / Fruit vs Candy

Fruit vs Candy

flag Spela nu!
Fruit vs Candy

BETYG

84%
GRAFIK - 80%
SPELUPPLEVELSE - 86%
BONUSAR - 90%
VÄRDE - 83%

SPELA HÄR

3000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
12000 kr Bonus
200 Freespins
SPELA NU

Äntligen finns det en spelautomat som svarar på frågan om Fruit vs Candy, vem skulle egentligen vinna? Svaret är förhoppningsvis du, men du får välja vilken sida du vill kämpa på – Frukt eller godis. Eftersom du kan provspela alla slots här hos Spelautomater.se så kan du ju prova båda sidorna av spelet innan du satsar riktiga pengar på exempelvis InstaCasino, där du dessutom kan få en bonus först!

Fruit vs. Candy spelautomat

Om du gillar klassiska slots så är du bekant med fruktsymbolerna som syns i Fruit vs Candy, men här kommer de alltså tillsammans med lockande godisbitar. Vad föredrar du? Innan du börjar spela får du välja sida, vilka båda har olika egenskaper, men det finns även flera andra specialfunktioner i denna spelautomat.

Hela upplägget är klassiskt, med sina fem hjul och tre rader, men det finns hela 243 sätt att vinna. De lägre symbolerna är de klassiska kortsymbolerna från 10-A, men efter det kommer såklart olika smaskiga frukter eller godisbitar. Samma sak gäller egentligen bakgrunden, som bara består av enfärgad grön eller lila färg med siluetter av godis/frukt.

Det finns två olika specialfunktioner som kan inträffa slumpmässigt efter en icke-vinnande snurr. Den första kallas för Goodie Bag, vilket helt enkelt är en påse fylld av godsaker i form av kontantpriser. Den andra kallas för Sugar Rush, där du får en omedelbar utbetalning för alla frukt- eller godissymboler som dyker upp. Om en scatter dyker upp i det här läget så utlöser du freespins-läget!

Under det vanliga spelet krävs det dock åtminstone 3 scattersymboler för att starta bonusrundan med freespins, vilket är spelets logga. Har du tur nog att snurra fram dem så får du olika versioner beroende på om du spelar med frukt eller godis.

Godisläget ger dig Sweet Reels, vilket innebär att om en staplad godissymbol täcker ett helt hjul så blir det hjulet ”sockrat”. Sockrade hjul omvandlar vanliga wilds till staplade wilds, så att hela hjulet blir en wild. Bonusspelet pågår tills du sockrat alla fem hjulen eller nått totalt 50 freespins.

I fruktlägets gratissnurr så tas låga symboler bort från hjulen, men lämnar kvar en kontantvinst och ersätts av högre symboler. Det ger dig helt enkelt fler vinstchanser med potentiellt högre vinstbelopp. Om du är redo att avgöra en gång för alla vilken slags söta snacks som är bäst så kanske du är redo för spelautomaten som kallas Fruit vs Candy?

DELA

1000 omsättningsfria spins

Gillar du idén om att få 1000 freespins? Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att lära dig mer. Du kommer att få dina första 20 insättningsfria freespins direkt till din mejl efter att du registrerat dig för vårat nyhetsbrev.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

VILL DU HA 1000 FREESPINS?