Front / Fruit Warp

Fruit Warp

flag Spela nu!

BETYG

99%
GRAFIK - 98%
SPELUPPLEVELSE - 99%
BONUSAR - 100%
VÄRDE - 99%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Det här är roliga grejer! Flygande frukter och ett uppskruvat tempo är hemligheten bakom denna ”crazy” slot från Thunderkick. Eller, förresten… Slot kanske inte är rätt ord. Minispel kanske är bättre. Vi nöjer oss för enkelhets skull att kalla den en spelautomat. Vill du veta mer om denna konstiga, men helt underbara slo… hrm, spelautomat?

Provspela gratis här nedanför och läs resten av recensionen. När du känner dig redo att spela för riktiga pengar så finns det finfina erbjudanden att ta del av. Följ bara någon av våra banners för att hämta ditt välkomstpaket.

Fruit Warp Spelautomat

Nå, du undrar säkert varför vi tvekar på orden i introduktionen. Ja, det beror helt enkelt på att detta är en väldigt otraditionell spelautomat. Detta är emellertid ett av Thunderkicks kännetecken. De gillar att frångå konventionerna och istället överraska sina spelare med något nytt och fräscht. I Fruit Warp överraskar de genom att helt kasta ut den traditionella spelplanen. Istället för hjul som spinner har du här nio randomiserade frukter som flyger mot dig. Symbolerna kan bland annat vara jordgubbar, bananer, körsbär, carambole och drakfrukt.

Som vanligt gäller dock att tre lika ger vinst. Det är dock inte nödvändigt att de kommer i rad eller i följd, utan det räcker att de dyker upp på spelplanen samtidigt. Fyra likadana frukter aktiverar en så kallad ”Portal Respin”. Det innebär att de fyra vinnande frukterna blir låsta på skärmen och de resterande fem frukterna byts ut. Det ger en god chans att öka vinstsumman markant.

Nog för att respins roar, men det du verkligen är ute efter är ”Fruit Mode”. Detta läge aktiveras om du får fem likadana frukter och innebär ”respins”, Thunderkick-style. När läget startar dyker en statusrad upp i nedre delen av skärmen och det är dags att börja samla frukt. Ditt mål är att samla samma frukt som aktiverade bonusspelet. Du får ett extra hack på stapeln för varje frukt du samlar. Dessutom finns en multiplikator som ökar under spelets gång, samt ett extraliv som du får efter ett visst antal frukter. När ditt extraliv gått åt och du inte längre får upp rätt frukt så är spelet över och vinsten betalas ut.

”Fruit Mode” kan generera ganska fina pengar. Som exempel ger 9 stycken drakfrukter 216 gånger pengarna. Räknar du in den dynamiska multiplikatorn kan det alltså ge riktigt strålande vinster.

Fruit Warp är en spelautomat med mycket hjärta, mycket hjärna och en rejäl dos humor. Resultatet är bedårande och utlovar långa stunder av habil underhållning. Lycka till!

DELA