Front / Game of Thrones

Game of Thrones

flag Spela nu!

BETYG

94%
GRAFIK - 95%
SPELUPPLEVELSE - 94%
BONUSAR - 92%
VÄRDE - 95%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
20 insättningsfria spins
SPELA

Game of Thrones anses av många vara en av de bästa TV-serier som någonsin har producerats. En episk TV-serie som just Game of Thrones ska givetvis ha en lika episk spelautomat och det är Microgaming som har fått äran att utveckla den. Resultatet ser du i gratisversionen nedanför och vi vågar lova att spelautomaten är nästa lika actionfylld och laddad som TV-serien! Mycket nöje!

Game of Thrones Spelautomat

Spelautomaten Game of Thrones är uppbyggd runt ett ganska standardiserat koncept rent tekniskt då den består av fem hjul, tre rader och 15 vinstlinjer. 15 vinstlinjer kan möjligtvis låta som om det är i minsta laget, speciellt när det är en spelautomat som handlar om Game of Thrones, men misströsta inte, automaten bjuder på mängder av funktioner.

Till att börja med kan automatens ’Skill Stop’-funktion vara värd att nämna. Den gör att du kan stanna hjulen när du själv vill. Givetvis har du möjlighet att låta dem snurra färdigt på egen hand, men om du känner att du har en vinnande touch i pekfingret så är det bara att avbryta rundan när du önskar och hoppas på det bästa.

Game of Thrones har även scattersymboler som både kan betala ut vinster och aktivera gratisrundor. Får du två scattersymboler på spelplanen, betalas en slumpmässig vinst ut. Får du tre eller fler, vinner du både en pengavinst samt gratisrundor. Innan gratisrundorna startar är det upp till dig att välja hur många gratisrundor du önskar, samt vilken vinstmultiplikator dessa ska ha. Valen du kan göra är:

Baratheon – 8 freespins med 5x multiplikator samt 3 symbol stack
Lannister – 10 freespins med 4x multiplikator samt 4 symbol stack
Stark – 14 freespins med 3x multiplikator samt 5 symbol stack
Targaryen – 18 freespins med 2x multiplikator samt 6 symbol stack

Vilket freespinsläge du väljer är givetvis helt och hållet upp till dig själv, men personligen tycker jag om när man får många gratisrundor på casinots bekostnad. Jag brukar därför alltid välja Targaryen själv. Det jag gillar med just Targaryen är att läget har en ”6 symbol stack” vilket gör att så mycket som 6 röda symboler kommer staplade på varandra.

Under det normala spelläget är det wildsymbolerna, det vill säga jokrarna, som är staplade. Precis som alltid så ersätter wildsymbolerna alla andra vanliga symboler i automaten, och det faktum att de är staplade gör att vinstchanserna blir ännu större än normalt. Andra symboler utgörs av olika sköldar samt kortspelssymbolerna J, Q, K och A.

I Game of Thrones kan du dessutom spela kvitt eller dubbelt med dina vinster. Detta görs genom att man spelar krona eller klave. Gissar du rätt fördubblas dina vinster, gissar du fel förlorar du dem. Totalt kan du dubbla dina vinster fyra gånger så gissar du rätt fyra gånger på raken kan även småvinster bli stora i slutänden.

Game of Thrones är en fantastisk spelautomat på alla sätt och man behöver inte vara en anhängare av TV-serien för att uppskatta alla funktioner som automaten besitter. Vi rekommenderar att du testar några gratisrundor på automaten ovanför för att komma underfund med hur allt fungerar. När du är sugen på att pröva lyckan på riktigt har vi exklusiva välkomsterbjudanden runt automaten.

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!