Front / Gemix

Gemix

flag Spela nu!
Gemix

BETYG

99%
GRAFIK - 99%
SPELUPPLEVELSE - 100%
BONUSAR - 98%
VÄRDE - 99%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

 

Gemix är inte en typisk spelautomat. Det är inte en enarmad bandit eller klassisk slot med 3-5 hjul, istället är det ett massivt bräde med 7×7 symboler som fyller skärmen och ger dig ett äventyr fyllt av vinstchanser. Det är enklast att se det med egna ögon, så ta gärna en gratis testomgång av Gemix här på Spelautomat.se!

 

Gemix spelautomat

Här finns det alltså inga hjul, bara juveler. I Gemix går det ut på att matcha olikformade juveler med varandra och varje gång fem eller fler är i anslutning så vinner du en summa. Efter det försvinner de vinnande symbolerna och nya faller ner ovanifrån – med chansen att skapa nya kombinationer, gång på gång. Det gör att varje spin är mer spännande!

Designen har i allmänhet ingenting att klaga på. Grafiken är väldigt snygg och tilltalande, den påminner väldigt mycket om de liknande juvelspelen för smartphones. Det mesta är blått, med inslag av lila, men symbolerna kommer i alla möjliga färger. Spelet är fyllt av finesser, så som att det finns 3 olika världar med 3 olika nivåer och många innovativa sätt att vinna på. De olika världarna har olika wilds som dyker upp slumpmässigt på rundor utan vinst för att kasta in olika sorters wilds.

Det finns inga bonussymboler i det vanliga spelet, istället har du olika mätare och mönster att hålla koll på. Den första är kristalladdningen, som fylls upp när du skapar vinnande kombinationer. Om du får åtminstone 20 vinnande symboler på samma spin så aktiveras en av dess fyra funktioner. Den kan skjuta en blixt, en ljusstråle eller spränga bort och omvandla symboler. För över 40 vinnande symboler får du dessutom en 3x multiplikator.

Den andra den lilla kartan med gröna/gula rutor som sitter till höger. Den visar ett visst mönster, som även syns under symbolerna på brädet. Om du får vinnande kombination i en av rutorna som mönstret visar så markeras den rutan med orange. Fyll i alla rutor för att klara mönstret, klara tre stycken för att gå upp i nivå – genom att gå till nästa värld. På samma gång får du den dittills insamlade världsbonusen!

Kort sagt är Gemix en grym och nyskapande spelautomat, som inte förlitar sig på urtvättade mönster – och förmodligen den bästa ”juvelautomaten” av dem alla. Om du gillar fallande symboler, att gå upp i nivå istället för att få freespins, samt vinna på nya vis så är det här en slot vi inte kan rekommendera nog.

DELA