Front / Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest

flag Spela nu!

BETYG

GRAFIK - 94%
SPELUPPLEVELSE - 93%
BONUSAR - 92%
VÄRDE - 93%
93%

SPELA HÄR

2000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
€1200 Bonus
200 Freespins
SPELA NU

Gör dig klar för spelautomat-action i den nya spelautomaten Gonzo’s Quest från Net Entertainment. Här kan du testa på denna exklusiva spelautomat som är den första av den nya generationen spelautomater från NetEnt. Ha det trevligt med demospelet så länge du önskar och skulle du ha lust till att spela för riktiga pengar så kan vi rekommendera Betsson.

Gonzo’s Quest Spelautomat

Gonzo’s Quest – The search for Eldorado är en spelautomat baserad på den historiske figuren och conquistadoren Gonzalo Pizarro. Handlingen i spelautomaten utspelar sig alltså på 1500-talet och de som har historiekunskap gällande inkarikets fall kommer känna igen många element i spelet.

De flesta casinospelande nordbor känner till leverantören Net Entertainment, som ligger bakom spelautomater som Jackpot 6000, Mega Joker och Devil’s Delight. Gonzo’s Quest är den första spelautomaten i 3D som detta sällskap har utvecklat och det är också första automaten som har en videointroduktion.

Spelet har 20 vinstrader, är fullspäckat med nya funktioner och spelautomaten i sin helhet är ganska olik det vi har sett från Net Entertainment tidigare. I Gonzo’s Quest är det inte vanliga hjul som snurrar som vi är vana vid utan faktiskt stenblock som faller ner i rätt positioner. När man får en kombination som ger vinst så exploderar stenarna och ger plats för nya. Detta gör självklart att man kan vinna upp till flera gånger på samma spinn och för varje gång samma runda ger vinst så ökas multiplikatorn.

Explosionerna kallas för Avalanche (skred) och får du till fyra sådana på rad så får du multiplicera din sista vinst med 5. Gonzo’s Quest har också wildsymboler där ett frågetecken är inhackat i stenblocken och dessa ersätter de andra symbolerna så att de hjälper dig att få en vinstrad.

Självaste Gonzo är strategiskt placerad på vänstra sidan av spelet och följer med nöje med på hur bra du spelar. När du stiger upp på Avalanche-stegen så blir Gonzo mycket glad och detta visar han genom att utöva olika upptåg. Du kan vara säker på att det går bra för dig när Gonzo tar en moonwalk eller börjar snurra med sin hatt.

Gratisrundor erbjuds självklart också i Gonzo’s Quest och dessa har fått namnet free falls. Man behöver tre gyllene stenblock efter varandra (från vänster till höger) för att utlösa free falls-rundorna och får då utdelat 10 fall på maskinens räkning.

En annan automat som bygger lite på samma principer är DaVinci Diamonds som är en äldre IGT-slot. Den håller nog inte samma standard som Gonzo’s Quest, men detta är faktiskt en spelautomat som även den har en stor del anhängare.

DELA

FÅ 100 KRONOR GRATIS!

Få 100 kr gratis!
100 RealSpins utan omsättning &
100 kr gratis!

100 RealSpins utan omsättning &

100 kr gratis!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev i dag och få:

- 100 RealSpins utan omsättningskrav, behåll allt du vinner!

- 100 kr gratis!

- Exklusiva bonuserbjudanden!

Grattis, du är nu registrerad!