Front / Heist

Heist

flag Spela nu!

BETYG

92%
GRAFIK - 92%
SPELUPPLEVELSE - 91%
BONUSAR - 93%
VÄRDE - 92%

SPELA HÄR

3000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
12000 kr Bonus
200 Freespins
SPELA NU

Är du iskall som en bankrånare? I det här spelet kommer du leva på gränsen av lagen i den adrenalinfyllda dagen som professionell skurk. Här tar du viktiga beslut som kan belöna dig med stora vinster. Testa spelet från Betsoft gratis i våran demoversion som du hittar nedan. Skulle låtsaspengarna ta slut så är det bara att ladda om hemsidan.

Heist Spelautomat

Heist är en spännande och innehållsrikt spelautomat. Att göra jämförelser med Oceans 11, 12 och 13 är inte helt fel. Det finns många spännande vinstlinjer, sammanlagt 30 stycken. Du får själv välja hur många vinstlinjer du vill spela på, och vilket myntvärde du vill ha. Vinstens storlek ökar relativt med hur många aktiva linjer du har och vilket myntvärde du väljer.

Scatter-symbolen representeras av en spikborr som kan spika sig igenom betong. Du måste få tre stycken scatter-symboler för att få en vinst. Om du får fler än tre scatter-symboler kan du även förvänta dig högre vinster. Wild-symbolen är ett C4-block som ska hamna i mitten av spelautomaten, det vill säga på det mittersta hjulet på den mittersta raden. C4-symbolen gör om hela hjulet till wild x2, och på så sätt får man ett oändligt utbud av kombinationsmöjligheter.

Om du får tre stycken valvsymboler på samma vinstlinje så öppnas bonusen. Här får du välja vilken metod du vill använda för att bryta dig in i valvet, och därefter visa hur kall du är när vakterna kommer på dig. Om du vet exakt när det är dags att sticka kan du dra med dig mycket mer pengar än om du fegar ut tidigt. Detta extraspel är roligt, och framförallt väldigt spännande. Heist har också en pick me funktion där du får välja vilken vinstbox du ska öppna.

DELA

1000 omsättningsfria spins

Gillar du idén om att få 1000 freespins? Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att lära dig mer. Du kommer att få dina första 20 insättningsfria freespins direkt till din mejl efter att du registrerat dig för vårat nyhetsbrev.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

VILL DU HA 1000 FREESPINS?