Front / House of Fun

House of Fun

flag Spela nu!

BETYG

95%
GRAFIK - 97%
SPELUPPLEVELSE - 95%
BONUSAR - 95%
VÄRDE - 95%

SPELA HÄR

2000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
€1200 Bonus
200 Freespins
SPELA NU

Är du redo för att bli ordentligt skrämd samt vill ha möjlighet till att bli rik på kuppen? Då ska du testa spelet House of Fun från Betsoft Gaming. Här på sidan kan du spela en demoversion av spelet så länge du har lust. När du sedan vill spela för riktiga pengar kan du bli medlem hos Mr Green eller Vera John via oss och ta del av en fin välkomstbonus.

House of Fun Spelautomat

Varför det här spelet heter House of Fun begriper inte undertecknad, min enda förklaring är att Betsoft vill vara ironiska. House of Fun är nämligen bland det läskigaste som finns i spelautomatbranschen. Med kanongrafik och helt fantasiskt ljud kan den här slotmaskinen skrämma slag på de tuffaste spelarna. Slå dig ner framför datorn, dra för gardinerna, släck ljuset och skruva upp volymen. Vågar du spela House of Fun väntar dig mystik och goda vinstmöjligheter.

House of Fun är ett spel från Betsoft Gaming och en del av deras Slots3-serie vilket ger en fantastisk spelupplevelse. Grafiken i spelet är i toppklass och likaså ljud. När det handlar om en ryslig spelautomat som just denna är det med skräckblandad förtjusning man klickar på spinn-knappen. Jag vågar lova att den tid du spenderar framför House of Fun kommer vara någonting alldeles extra.

House of Fun är en spelautomat som innehåller 5 vinsthjul, 3 rader samt hela 30 olika vinstkombinationer. House of Fun bjuder också på tre olika specialfunktioner som ger dig som spelare möjlighet att vinna stora pengar. Detta tar ett annars väldigt högkvalitativt spel till ännu högre höjder.

Den första specialfunktionen värd att nämna är freespins. Dessa aktiveras genom att en låda dyker upp på de tre mittersta hjulen. Lyckas du med denna bedriften kommer en skrämmande figur hoppa upp ur mittersta lådan. Denna fungerar sedan som wildsymbol under de påföljande rundorna som spelas på casinot bekostnad. Wildsymbolen ersätter alla andra symboler för att skapa vinstkombinationer.

En annan specialfunktion är Mad Click-läget. Det finns en symbol som är någorlunda tilltalande i House of Fun, en man i lila kostym. Dyker han upp på hjul tre, fyra och fem aktiveras Mad Click. I Mad Click-läget får du klicka på tre olika rutor för att avslöja vilka vinster de döljer. Du håller sedan på med detta ända till Collect-knappen visas och spelet återgår till normalläge.

Återstår att nämna av extrafunktionerna blir ytterligare ett annat bonusläge. House of Fun har en scattersymbol som motsvaras av en dörrknackare. Dyker tre sådana upp oberoende av placering tas du med till ett bonusspel där du ska hjälpa Paul och Jane att rymma från spökslottet. Lyckas du med denna bragden är du garanterad en storvinst.

För att sammanfatta kan inte undertecknad ge annat än högsta betyg till House of Fun. Betsoft Gaming är fantastiska på att leverera originella och tilltalande spelautomater och den här gången är inget undantag. Spela demoversionen här på sidan så länge du har lust. Sedan kan du öppna ett konto hos Mr Green> eller Vera John och ta del av en fin välkomstbonus om du vill spela för riktiga pengar. En sista varning dock, det här spelet är ingenting för den lättskrämde.

DELA

Hämta 20 freespins nu!

Håll dig uppdaterad om alla de senaste erbjudandena. Här hittar du allt från freespins till bonusar och nya spelsläpp. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du alla dessa fördelar och 20 freespins helt utan insättning omedelbart.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

Hämta 20 freespins nu!