Front / Hugo

Hugo

flag Spela nu!

BETYG

GRAFIK - 80%
SPELUPPLEVELSE - 88%
BONUSAR - 91%
VÄRDE - 87%
86%

SPELA HÄR

2000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
€1200 Bonus
200 Freespins
SPELA NU

”Sista chansen nu!” Repliken kommer för alltid förknippas med Trollet Hugo som knackandes i TV-rutan informerade spelare om att det nu bara återstod en chans att förgöra den onda Häxan Scylla på! Spelautomaten Hugo är en slot som är baserad på den älskade karaktären och här får man så många chanser man vill att ta kål på Scylla och vinna storvinsten på. Automaten som är tillverkad av Play’n GO spelar du gratis så länge du vill nedanför. Om du vill spela Hugos äventyr för riktiga pengar är det istället mot InstaCasino du ska styra kosan! Lycka till!

Hugo spelautomat

Hugo är en spelautomat från Play’n GO som säkert är en riktig nostalgitripp för många svenska spelare. Anledningen är att Hugo var en kär och återkommande bekantskap i svensk 90-tals-TV dit spelare ringde in och styrde trollet med sin knapptelefon. Målet var att rädda Hugos familj från den ondskefulla häxan Scyllas klor och om man lyckades med det så vann man priser. Trollet Hugo har även synts i datorspel och nu även i spelautomatform. Hugos knackande är någonting som man minns med skräckblandad förtjusning och även detta är någonting som leverantörerna Play’n GO har tagit fasta på!

Spelautomaten Hugo är en slot med läckert tecknad och lekfull grafik. Vinstsymbolerna utgörs av guldklimpar, dynamitgubbar, pengasäckar, hackor samt kortlekssymbolerna 10, J, Q, K och A. Hugo själv fungerar som wildsymbol och ersätter alla andra vanliga symboler i automaten, medan Häxan Scylla är en scattersymbol som både kan starta freespinsläget och betala ut vinster på egen hand. Rent tekniskt följer Hugo ett välbekant upplägg med fem hjul, tre rader och 10 vinstlinjer.

För att gratisrundorna ska starta krävs det att åtminstone tre Scylla-symboler dyker upp på spelplanen. Efter det är det upp till dig som spelare att välja hur många freespins du vill ha. Ett färre antal freespins ger potentiellt större vinster, medan ett större antal gör att du har fler rundor på dig att vinna. Du kan vinna ytterligare gratisrundor under pågående freespins så det här bonusläget kan pågå länge om du har tur!

Hugo har även ett integrerat bonusspel där du ska ta dig fram genom guldgruvan hela vägen fram till skattkammaren. Lyckas du väntar stora belöningar på dig, men se upp så att inte Don Croco sparkar ut dig! Hugo är verkligen en högklassig spelautomat och här har Play’n GO utvecklat en slot med högt igenkänningsvärde som definitivt gör ”charmtrollet” rättvisa. Undertecknad tror personligen att Hugo blir en av Sveriges populäraste spelautomater. Se om du är av samma uppfattning genom att spela demoversionen ovanför så länge du vill och önskar!

DELA

FÅ 20 FREESPINS GRATIS!

FÅ 20 FREESPINS GRATIS!