Front / Illuminous

Illuminous

flag Spela nu!
Illuminous

BETYG

93%
GRAFIK - 90%
SPELUPPLEVELSE - 95%
BONUSAR - 97%
VÄRDE - 92%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Om du gillar spelautomater med läckra juvelsymboler och en nostalgisk känsla så är Illuminous en slot du bör prova på. Du kan faktiskt spela den gratis här på Spelautomater.se!

 

Illuminous spelautomat

Illuminous är en rätt så klassisk slot, men med en modern look och flera bonusfunktioner att glädjas av. Om du tycker om spelautomater som är relativt simpla, men ändå har något lite extra för spänningens skull så är den här precis vad du söker efter.

Till att börja med så är upplägget den typiska 5×3-layouten, alltså 5 hjul med tre rader styck. Där på finns det 20 fasta vinstlinjer för vinnande kombinationer, som görs av diverse bekanta symboler. Till att börja med så finns kortsymbolerna från 9-A, men det är de olikfärgade juvelerna som betalar bäst.

För att krydda spänningen i denna spelautomat har Quickspin som sagt inkluderat ett par olika bonusfunktioner, så låt oss ta en närmare titt. Den första är en vanlig wildsymbol, som kan ersätta alla andra symboler för att skapa vinnande kombinationer, bortsett från bonussymbolen Bonus Wild Scatter. Den är nämligen både en scatter och en wild, vilket innebär att den kan ersätta ALLA andra symboler.

Får du två stycken bonussymboler på samma snurr så blir hjulen de dök upp på till ”Hot Reels”, vilket ger dig en het re-spin. Den är het eftersom det kommer att finnas fler wilds, plus att extra bonussymboler fortsätter att ge dig fler re-spins. Om du lyckas få tre eller fler scatters på en gång så får du 5 free spins, med hot reels där symbolerna hamnade.

Det är naturligtvis i det heta free spins-läget som du har störst chans att vinna stort. Om du är sugen på att testa gratis kan du som sagt göra det här, men annars är det bara att skapa ett konto på ett av våra rekommenderade casinon och börja spela idag!

DELA