Front / Alla Spelautomater / Netent / Jackpot 6000

Jackpot 6000

flag SPELA HÄR!

BETYG

91%
GRAFIK - 91%
SPELUPPLEVELSE - 92%
BONUSAR - 91%
VÄRDE - 92%
SPELINFORMATION
NamnJackpot 6000
UtvecklareNetEnt
SpeltypClassic slot
Vinstlinjer:25
Progressivt Ja
Hjul:3

SPELA HÄR

1000 kr Bonus
50 freespins
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Denna automat känner många norrmän med största sannolikhet igen. Norgesautomaten Jackpot 6000 är en kopia av Jackpot 2000 som finns i varje norsk matbutik och kiosk. Nu kan du spela den på nätet och med högre vinster än någonsin.

Jackpot 6000 Spelautomat

Automaten Jackpot 6000 är en klassiker från NetEnt för norrmän som är glada i spelautomater och alla funktionerna är helt lika originalet Jackpot 2000. Du börjar med att spela i normalläge (upp till 10 mynt per tryck) och fortsätter likadant tills du får en vinst. När du får en vinst har du tre val gällande vad du vill göra med den. Du kan självklart ta vinsten och lägga till beloppet till din bankroll. Alternativ nummer 2 är att spela krona eller klave om vinsten (Du kan välja att bara spela 50/50 om en del av vinsten). Det tredje valet är att flytta över pengar till supermetern.

Du flyttar över pengarna till supermetern genom att trycka på startknappen. Vinsten flyttas då till övre delen av automaten och varje spinn kostar nu dubbelt så mycket som vanligt. Det attraktiva här är att du bara behöver jokrar på spelplanen för att få en hemlig vinst. Det är inte viktigt var på hjulen jokrarna kommer och det är alltid spännande att se hur stor vinsten blir. Den maximala vinsten är €6000 på ett enkelt spinn och när toppvinsten först kommer är det inte osannolikt att den kommer flera gånger inom loppet av kort tid.

DELA