Front / Jimi Hendrix

Jimi Hendrix

flag SPELA HÄR!

BETYG

93%
GRAFIK - 93%
SPELUPPLEVELSE - 93%
BONUSAR - 94%
VÄRDE - 95%

SPELA HÄR

500 kr Bonus
91% Betyg
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Av alla gitarrvirtuoser som musikhistorien bjudit på är det frågan om inte Jimi Hendrix var den allra största. Tyvärr tog den allt för korta musikkarriären slut redan vid 27 års ålder, vilket han har gemensamt med andra storheter. Dock hade Jimi Hendrix vid det här laget redan blivit odödlig genom att spela sig in i rockens ”Hall of Fame” med bland annat guldkorn som All Along the Watchtower, Hey Joe, Purple Haze, Foxy Lady och Little Wing. Nedanför har du NetEnts hyllning till en av tidernas största musiker i spelautomatformat. Mycket nöje!

Jimi Hendrix spelautomat

Jimi Hendrix är en slot från Net Entertainments rockserie där även Guns N’ Roses ingår. Automaterna i den här serien kännetecknas av högt tempo, många specialfunktioner och givetvis, rockmusik i överflöd! Grafiken i Jimi Hendrix slot har ett tecknat och hippie-inspirerat tema men man ska inte låta sig luras av automatens relativt enkla yttre, här finns mängder av funktioner!

Specialfunktioner man stöter på är bland annat Red Guitar Re-spin där Jimis röda elgitarr spelar en central roll. Varje gång den här symbolen dyker upp på hjulen låses den fast, samtidigt som övriga symboler spinner på nytt utan extra kostnad. Varje gång nya röda gitarrer dyker upp på spelplanen återupprepas funktionen och det kan faktiskt gå så långt att hela spelplanen täcks av röda elguror. Då blir givetvis vinsterna skyhöga!

Jimi Hendrix slot har även ett ”Pick and Click”-läge där du kan vinna freespins eller pengar. Varje freespinsläge har olika specialfunktioner och är döpta efter Jimi-klassiker, nämligen Crosstown Traffic, Purple Haze och Little Wing. Pick and Click-läget i Jimi Hendrix-automaten är utan tvekan en funktion som har den goda smaken att kunna generera stora vinster så detta är definitivt ett bonusläge du vill aktivera om och om igen.

Jimi Hendrix var fulländad, intensiv och nyskapande som gitarrist och samma egenskaper kan vi tillskriva spelautomaten som bär hans namn. Det är ett mästerverk som Net Entertainment har levererat och om du är en rockfanatiker eller gillar Jimi Hendrix i största allmänhet så är det troligt att detta blir det självklara spelvalet en lång tid framöver! Du spelar du gratis här på sidan så länge du har lust.

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!