Front / King Colossus

King Colossus

flag Spela nu!
King Colossus

BETYG

93%
GRAFIK - 90%
SPELUPPLEVELSE - 93%
BONUSAR - 97%
VÄRDE - 93%

SPELA HÄR

3000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
12000 kr Bonus
200 Freespins
SPELA NU

Den här gyllene spelautomaten kallas King Colossus, eftersom kungen i denna slot är kolossalt rik. Det är ett episkt spel med fokus på free spins, som kan leda till storvinsterna vi alla längtar efter. Är du nyfiken på hur det ser ut, hur det fungerar eller hur man spelar så kan du börja med att läsa vår recension, men det går även att provspela King Colossus här. Efteråt rekommenderar vi starkt att du hämtar din bonus hos exempelvis InstaCasino och börjar spela på riktigt!

King Colossus spelautomat

Det är Quickspin som ligger bakom denna slot, som minst sagt är designad med guldkant. Den har ett väldigt bekant upplägg med sina 5 hjul och 3 rader, men det finns andra detaljer som gör spelautomaten mer unik än vid första anblick. Du får 40 sätt att vinna på, plus att du kan välja insatsen mellan €0,40 och €120 per snurr.

Man får känslan av att spelet äger rum i ett lyxigt palats, med massvis av detaljer i guld. Symbolerna börjar med de vanliga kortsymbolerna från 10-A, men sedan kommer de stora och vackra juvelerna in. De är tätt följda av självaste konungen i egen hög person. Det finns en wildsymbol som föreställer ett lejon i guld, samt en bonussymbol som tycks vara ingången till kungens skattkammare.

Om du får tre stycken av dessa mäktiga dörrar så börjar bonusrundan med 5 free spins, med två nya symboler i spel. Den första är en symbol för +1 spin som gör just det – ger dig en extra gratissnurr. Den andra är dock den massiva versionen av kungen i King Colossus slot, som expanderar tills han täcker 3×3 symboler på hjulen 2-4 – Det är där du får chansen att vinna maxvinsten.

Det finns egentligen en tredje ny symbol för free spins, en röd version av wildsymbolen, varav du får två stycken på första och/eller femte hjulet på varje snurr. Om du tycker att King Colossus låter som en intressant spelautomat för dig så är det bara att börja spela!

DELA

FLER SPELAUTOMATER

1000 omsättningsfria spins

Gillar du idén om att få 1000 freespins? Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att lära dig mer. Du kommer att få dina första 20 insättningsfria freespins direkt till din mejl efter att du registrerat dig för vårat nyhetsbrev.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

VILL DU HA 1000 FREESPINS?