Front / King Colossus

King Colossus

flag Spela nu!
King Colossus

BETYG

93%
GRAFIK - 90%
SPELUPPLEVELSE - 93%
BONUSAR - 97%
VÄRDE - 93%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA
1 kr Bonus
30 freespins
SPELA

Den här gyllene spelautomaten kallas King Colossus, eftersom kungen i denna slot är kolossalt rik. Det är ett episkt spel med fokus på free spins, som kan leda till storvinsterna vi alla längtar efter. Är du nyfiken på hur det ser ut, hur det fungerar eller hur man spelar så kan du börja med att läsa vår recension, men det går även att provspela King Colossus här.

King Colossus spelautomat

Det är Quickspin som ligger bakom denna slot, som minst sagt är designad med guldkant. Den har ett väldigt bekant upplägg med sina 5 hjul och 3 rader, men det finns andra detaljer som gör spelautomaten mer unik än vid första anblick. Du får 40 sätt att vinna på, plus att du kan välja insatsen mellan €0,40 och €120 per snurr.

Man får känslan av att spelet äger rum i ett lyxigt palats, med massvis av detaljer i guld. Symbolerna börjar med de vanliga kortsymbolerna från 10-A, men sedan kommer de stora och vackra juvelerna in. De är tätt följda av självaste konungen i egen hög person. Det finns en wildsymbol som föreställer ett lejon i guld, samt en bonussymbol som tycks vara ingången till kungens skattkammare.

Om du får tre stycken av dessa mäktiga dörrar så börjar bonusrundan med 5 free spins, med två nya symboler i spel. Den första är en symbol för +1 spin som gör just det – ger dig en extra gratissnurr. Den andra är dock den massiva versionen av kungen i King Colossus slot, som expanderar tills han täcker 3×3 symboler på hjulen 2-4 – Det är där du får chansen att vinna maxvinsten.

Det finns egentligen en tredje ny symbol för free spins, en röd version av wildsymbolen, varav du får två stycken på första och/eller femte hjulet på varje snurr. Om du tycker att King Colossus låter som en intressant spelautomat för dig så är det bara att börja spela!

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!