Front / Alla Spelautomater / Paf Casino / Lasse Åbergs Sällskapsresor

Lasse Åbergs Sällskapsresor

flag Spela nu!
Sällskapsresan spelautomat

BETYG

80%
GRAFIK - 70%
SPELUPPLEVELSE - 78%
BONUSAR - 86%
VÄRDE - 86%
SPELINFORMATION
NamnLasse Åbergs Sällskapsresor
UtvecklarePaf
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:15
Progressivt Ja
Hjul:5

SPELA HÄR

100 kr Bonus
20 freespins
SPELA
1000 kr Bonus
50 freespins
SPELA

Detta spelet finns enbart tillgängligt på Paf 

Välkommen till Lasse Åbergs Sällskapsresor, flaggskeppet när det gäller spelautomater från Paf. Här har du möjlighet att spela denna fantastiska jackpottautomat gratis så länge du har lust. När du sedan vill spela för riktiga pengar kan du öppna ett konto hos Paf och ta del av en fin insättningsbonus.

Lasse Åbergs Sällskapsresor Spelautomat

De kultförklarade filmerna om Lasse Åbergs Sällskapsresor ligger oss svenskar varmt om hjärtat. Många, inklusive undertecknad, tröttnar aldrig på att se Stig-Helmers och Oles upptåg runtom i Europa. Nu har filmerna fått en alldeles egen spelautomat och jag lovar att alla filmfantaster kommer älska den här slotmaskinen.

I spelautomaten stöter du på Stig-Helmer och Ole samt många kända miljöer och detaljer från filmerna. Här finns Oles ’Kiss me, I’m Norwegian’-mössa, souveniråsnan, golfbollar och mycket annat. Alla detaljer känns igen med glädje. Det finns även en integrerad bonusrunda med sekvenser direkt tagna från filmerna.

Lasse Åbergs Sällskapsresor är inte bara en underbar slotmaskin, det finns även goda chanser till storvinster. Anledningen är att det finns en jackpott på varje insatsnivå. Den högsta jackpottvinsten är nu uppe i 500000SEK och den vinns vid fem Suntrip-symboler på en aktiv vinstlinje när man spelar med €1 i linjeinsats.

sallskapsresan slot hjul

 

En annan sak som är småtrevlig är att bakgrundsmiljöerna ändras beroende på vilken insats man spelar med. Givetvis är även dessa miljöer bekanta från filmerna. Bakgrundsmusiken kommer alla Sällskapsresan-fantaster känna igen omedelbart.

Rent tekniskt är Lasse Åbergs Sällskapsresor en ganska typisk Paf-automat. Den består av fem hjul, tre rader samt femton vinstlinjer. Du har möjlighet att spela på insatsnivåer från €0.05 till €1.00 per linje och spelrunda vilket innebär att en omgång kostar mellan €0.05 och €15. Det finns alltså lämpliga nivåer för alla plånböcker.

Om man får två åsnor på en aktiv vinstlinje har man kommit till bonusrundan. Här finns det småspel från alla filmer om Stig Helmer och det gäller att hela tiden göra rätt val. Ju längre man kommer, desto större blir vinsterna. Här finns det chans på riktigt stora pengar. Bonusspelet i Lasse Åbergs Sällskapsresor är bland de bästa vi stött på hittills.

Det är även värt att nämna specialsymbolen brödrosten. Radar man upp minst tre brödrostar har man nämligen vunnit freespins. Här går det att få så mycket som 25 gratisrundor med en multiplikator av fem gånger normal vinst. Det är överflödigt att säga att vinsterna även under freespins kan bli enorma.

För att sammanfatta med ett slutbetyg blir betygen till Lasse Åbergs Sällskapsresor skyhöga. Här har du en snabb automat som är enkel att förstå men samtidigt integrerar många olika element. En spelautomat som innehåller både bonusspel, freespins och progressiva jackpottar kan inte få annat än toppbetyg. Testa spelautomaten själv så förstår du.

DELA